Ovako nekako? Na slici prikazuje gpu 1215Mhz kako je to moguce kad ju nisam klockao niti jednom rucno...
base gpu clock: 1071Mhz
gpu boost: 1137Mhz
Moj clock pod stresom 1215Mhz , pa to je 78Mhz vise od default boosta
Postoji nešto što se zove GPU BOOST 2.0 i implementirano je u nove Nvidija drajvere.
To ti je auto overclock gpu-a ako to temperature gpu-a dozvole.
Tako je i kod mene default 1189 MHz a pod stressom 1245 MHz.
Drugim riječima što hladnija kartica taj auto oc ti bude viši ( valjda se na zimu budemo iznenadili ).
EDIT: pa tu su ti dobre temperature, jesi probao u igri?
Crysis 3 mi se rusio dvojka isto isprobao sam cak i sniper ghost warrior 2 i on mi se rusio... jedino battlefield play for free mi se nije rusio
sve sam drivere isprobao
temperature se ok
hdd testirao ok
maticna ok
a nista za koji mjesec odo na amd
Dok sam igrao crysis u screen modu pratio sam graficku i kada se igra freezala izbacilo mi je onaj prozorcic (nvidia has recovered bla bla dive stop nesto...) i kad se vratila slika napravio sam odma prin screen i uhvatio memoriju graficke kako je pala na 324Mhz (sa 3100Mhz default na 324Mhz) te i stime je i fps u crysisu pao.. Eto uzrok problema je pad graficke memorije sto sam i bio pronasao na raznim forumima o driverima koji imaju problema sa grafickom memorijom kod nvidije ako netko ima slicnih problema googlajte gtx memory fail i procitajte par foruma i sve ce vam biti jasno.. jao nvidia jao
meni to izbacuje i kad se ne pregrije
nosi na reklamaciju
ispravna je grafa, problem je u driverima i to u nvidia shield handheld device. U novim driverima je integrirana bila vama potrebna ta nvidia shield il ne ona vam se instalira i u pozadini u task manageru se moze vidjeti nvstreamsvc.exe ... ova aplikacija konstantno trazi internet access raznorazne provjere, svojevoljno omogucava remote access i na kraju krajeva ovaj program je odgovoran za rusenje u igrama, kad mi se srusila igra provjerio sam u event vieweru i otkrio error NvStreamsvc cannot be found either the component that raises this event is not instaled on your local computer...
tko god ima problema sa bsod (black screenovima u igrama i porukom display driver stopped responding end has recovered sucesfuly) a koristi trenutne nvidia drivere problem je jednostavan:
Novi driveri poput 320.49 imaju podrsku za nvidia shield nvidia shield je program koji je namijenjen za (pogledati sliku) a posto vecina nas nema to cudo (pogledati sliku) a driveri su namjesteni tako da svejedno imali vi to cudo il ne vama se uz drivere instalira i nvidia shield koji kada pokrenete igru neku izaziva probleme jer nemate instaliranu tu bezicnu konzolu ili sta li je vec (poludio sam vec) i onda izbacuje problem porukom koja se najbolje vidi u event vieweru koja kaze da Nvstreamsvc ne moze biti pronadjena ili komponenta (ta konzola nvidia shield) koja pokrece ovaj proces nije instalirana na localno racunalo...
Baš sam sad gledao i nemam ništa od toga u tasku m. i event viewer je čist.
Makar od Nvidije ima podosta toga pod procesima.
koje trenutno drivere imas ?
320.49 i nemam nikakvih problema.
Prije gtx-ice sam imao hd 7950 obrisao ati drajvere i stavio Nvidiju bez reinstala OS-a i sve radi cakum pakum i nisam jedini a ti imaš probleme to mi je malo čudno.
320.49 imaju podrsku za nvidia shield i geforce expeirence... kako si instalirao drivere dali si i geforce expeirence instalirao uz drivere ?
Meni i vjerujem vecini zadnji whql driveri skinuti sa www.amd.com (naravno www.nvidia. com) rade bez ikakvog problema, nema nikakav shielewhatever. Tebi se sve cini problem jer neznas puno niti dajes relevantne detalje da ti se pomogne; zapravo je jasno sto je problem - vlasnik tog kompjutora. Odnesi to u servis ili neka pogleda osobno komp netko tko zna, jer ovako ces svako sutra otkriti nesto novo sto je, kakti, uzrok problema:)
ti to zezas ili ??? kakav amd driveri... procitaj o cemu se radi ovdje pa se onda javi, i usput googlaj nvidia shield
320.49 imaju podrsku za nvidia shield i geforce expeirence... kako si instalirao drivere dali si i geforce expeirence instalirao uz drivere ?
Da.
sad si napisao da koristis kao i wecina whql sa www.amd.com i imas gf experience omg
ako nevjerujes da puno nas ima ovakvih problema sa driverima pogledaj par foruma
https://forums.geforce.com/default/topic/569894/geforce-drivers/official-nvidia-326-41-beta-display-driver-feedback-thread-released-7-30-13-/7/
http://pcabusers.org/forums/showthread.php?p=335463
https://forums.geforce.com/default/topic/551559/the-display-driver-quot-nvidia-windows-kernel-mode-driver-version-xxx-320-49-stopped-responding-/
.
Ja imam Gigabyte GTX760 OC 2GB, http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4663#sp
ali kad uđem u igru Pro Cycling Manager 2013,onda mi piše da je grafička 192 bit,umjesto 256 bit,jel netko zna zašto?