GTX 460 GLH Problem

poruka: 4
|
čitano: 766
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
GTX 460 GLH Problem

Zna li netko šta bi moglo biti u pitanju? Kad izvadim graficku i spojim na matičnu bude ok slika, bez ovih crtica. Hvala

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2016 18:18 (picija21).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Re: GTX 460 GLH Problem
Moja sućut.
Moj PC  
5 0 hvala 3
14 godina
Re: GTX 460 GLH Problem
picija21 kaže...

Zna li netko šta bi moglo biti u pitanju? Kad izvadim graficku i spojim na matičnu bude ok slika, bez ovih crtica. Hvala

Izvadi vanjsku grafičku karticu van iz računala i spoji se na integriranu, upali računalo i obriši drivere od vanjske grafičke kartice,

grafičku detaljno očisti od prašine i zamjeni termalnu pastu, detaljno ispuši utor na ploči u koji se kartica spaja, grafičku ubaci

natrag u računalo, pazi da do kraja sjedne u svoj utor i da spojiš dodatno napajanje, obavezno instaliraj neke starije drivere

i testiraj.

Ako niti onda ne pomogne, uzmi grafičku i istestiraj je u nekom drugom računalu, prije nego je ubaciš u to računalo, obavezno

obriši drivere od grafičke kartice koja se je prethodno nalazila u tome računalo.

Ako ni to ne pomogne, grafička kartica je za smeće.

pqweasdyxc kaže...
Moja sućut.

Nada uvijek postoji.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2016 19:38 (Valentin17).
16 godina
GTX 460 GLH Problem

Pećnica...

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice