Grafička ili monitor

poruka: 4
|
čitano: 948
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Grafička ili monitor
Pozdrav, prije nekoliko dana mi se javio jedan problem koji do sada nisam imao, naime upalim računar i čekam da mi se monitor upali ali samo ona lampica gori da je upaljen ali slike nema, evo npr. danas upalio sam ga jutros i sve je normalno upalio se i to, i ugasim ga jer sam morao ići i vratim se kroz dva sata ponovo upalim ali neće da dođe slika, posle čujem tamo kako se upalio windows i došao skype i tek nakon 10 min poče blicati i kroz dvije minute nekako dođe slika, ali kad je dolazila je ono svjetlucala, i primjetio sam da mi je svjetlost dosta dosta oslabila iako je na pojačana na 100% ??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grafička ili monitor

To ti monitor 99.99% polako ali sigurno crkava

Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Re: Grafička ili monitor
Hvala ti druže na brzom i jasnom odgovoru, sumnjao sam na njega ali trebao mi je odgovor nekog stručnog, hvala još jednom i lijep pozdrav :)
10 godina
neaktivan
Grafička ili monitor

Update

Danas odnosno jutros mi se ponovilo ono opet i shvatio sam da nakon što se ohladi da ga zeza paljenje, a ja iskreno nikada sa tim nisam petljao niti planiram, tako da sam odlučio uzeti drugi monitor, a može li mi samo netko reći koliko bi me ovaj još mogao služiti ili je on završio svoje

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice