Glasovi se necuju? Problem sa slusalicama.

poruka: 5
|
čitano: 6.301
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Znaci kao sto sam naveo u imenu teme imam problem sa slusalicama.Slusalice su Speedlink tacnije to je headset ali ne vjerujem d amoram mik vezati uz problem sa zvukom te cu reci da su to ipak slusalice.Naime, glasovvi se ne cuju npr. u pjesmi se savrseno cuje melodija ali glas nikako ili u nekoj igri cuje se sve osim glasova.
I da taj isti problem ali sa skype-om nista se ne cuje ustvari malo skroz.
Ako tko zna odgovor molim da ga napise ovdje.

Hvala unaprijed! :D 

EDIT:Glasovi se zapravo cuju ali vrlo tiho i u eho smislu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 21:59 (Kent8).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sta nitko ne zna ? :(( 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Provjeri postavke zvučne kartice (možda je izlaz namješten na 6 kanala umjesto stereo); spoj utikač - utičnica (ako nema dobrog spoja masa-masa, zvuk je vrlo tih i zvuči kao da je "unutar glave" - moguće je da je žica pukla ili se odspojila unutar headseta ili utikača).

Isprobaj neke druge slušalice na računalu - ako zvuče jednako, problem je u računalu/kartici; isprobaj problematične slušalice na drugom izvoru zvuka (npr. drugom računalu, mp3 playeru, radio aparatu, televizoru, ...) - ako isti rezultat dobiješ i na drugom izvoru, problem je u slušalicama.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Glasovi se necuju? Problem sa slusalicama.
Kent8 kaže...

Znaci kao sto sam naveo u imenu teme imam problem sa slusalicama.Slusalice su Speedlink tacnije to je headset ali ne vjerujem d amoram mik vezati uz problem sa zvukom te cu reci da su to ipak slusalice.Naime, glasovvi se ne cuju npr. u pjesmi se savrseno cuje melodija ali glas nikako ili u nekoj igri cuje se sve osim glasova.
I da taj isti problem ali sa skype-om nista se ne cuje ustvari malo skroz.
Ako tko zna odgovor molim da ga napise ovdje.

Hvala unaprijed! :D 

EDIT:Glasovi se zapravo cuju ali vrlo tiho i u eho smislu.

Nastavi s terapijom po uputama psihijatra i postepeno ce nestati u cijelosti.

15 godina
neaktivan
Re: Glasovi se necuju? Problem sa slusalicama.
Odlican savjet! 
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.3.2012 19:38 (Kent8).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice