Gašenje monitora

poruka: 8
|
čitano: 2.638
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Gašenje monitora prilikom igranja

Imam problem koji je nedavno opet počeo da se dešava. Gasi mi se monitor tijekom igri znači pri opterečenju.  Igram enku igru i odjednom počne treptati ona tipka za paljenje monitora kao kad komp nije upaljen.

Nije mi jasno zašto se to pojavljuje kad igram cod2,neki mmo gdje ne treba neki uber PC, a kad igram crysis,dragon age ili BFBC2 to se ne pojavljuje.

Promijenio sam već jednom grafičku, uzeo od frenda uber napajanje(dobio jeftino). Ni to ne pomaže. Imate na umu šta bi moglo biti?

Temperature su kakve trebaju biti. Čistio sam prašinu i to, ali opet sranja.

Čak sam i under clocko grafo, ali kao i uvjek nšta. Komp možete vidjeti pod moj PC.

Edit: Zaboravio sam napomenuti OS je windows 7 64bit.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.4.2010 19:50 (Miza).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Gašenje monitora prilikom igranja
Miza kaže...

Imam problem koji je nedavno opet počeo da se dešava. Gasi mi se monitor tijekom igri znači pri opterečenju.  Igram enku igru i odjednom počne treptati ona tipka za paljenje monitora kao kad komp nije upaljen.

Nije mi jasno zašto se to pojavljuje kad igram cod2,neki mmo gdje ne treba neki uber PC, a kad igram crysis,dragon age ili BFBC2 to se ne pojavljuje.

Promijenio sam već jednom grafičku, uzeo od frenda uber napajanje(dobio jeftino). Ni to ne pomaže. Imate na umu šta bi moglo biti?

Čak sam i under clocko grafo, ali kao i uvjek nšta. Komp možete vidjeti pod moj PC.

Probaj s drugim monitorom, to je jedina komponenta koju nisi probao promijeniti.

Dešava se samo u igrama?

Naj mi ga mam deti, daj me prvo malo lubi...
16 godina
neaktivan
Gašenje monitora

Odi u power options i manki turn off monitor jel meni je to bilo  tipkao sam  po tipk al svejedno mi se nakon 10min zgasio -.-

Mogo bi bit i neki virus.pad napona al najbolje porbat s drugim monitorom

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.4.2010 20:39 (Skizzy).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Miza kaže...

nije monitor problem grafa se pregrijava provjeri hlađenje grafe ili ga zanjeni boljim

I Jadantisi
16 godina
odjavljen

Rekao je da ju je mijenjao ... pa sam to eliminirao...

17 godina
protjeran
Gašenje monitora

onda nema što bit nego falši win 7 koji se restarta sam zaledi sliku ugasi ekran itd

I Jadantisi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Gašenje monitora

Da, desava se samo u igrama. Nisam probao s drugim monitorom no mogao bi imam stari crt pa da vidimo. 

A ovo zadnje nisam znao moze bit da je do tog al opet samo u igrama(i to samo u nekim) mi se desava pa mi cudno malo?

Hvala na odgovorima

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.4.2010 21:52 (Miza).
16 godina
odjavljen
RE: Gašenje monitora

Nema veze sa vindozama

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice