Gad se odbija pokrenuti!

poruka: 7
|
čitano: 1.317
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Gad se odbija pokrenuti!

nemam pojma što se dogodilo, uglavnom računalo se neće upaliti kaže: 'boot failure' i onda traži da umetnem floppy disk ili tak neš.
stavila sam instalacijski cd od xp-a jer nemam niš drugo pri ruci za sada i krene ono fino i pita oću li instalirati xp ili popraviti, ja stisnem R i onda mi kaže da nema hard diska instaliranog, kao hardware naravno. i sad...
ovo se, ako se dobro sjećam, već dogodilo jedanput i nekak sam to riješila, ne znam kak... simte tamte i ono problem riješen, znate več kak to ide.

jel moguće da hard disk rikava i da će uskoro skroz otići?? ili da je samo riječ o nekoj greški!?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Gad se odbija pokrenuti!

Možda HDD nije dobro spojen? Otvori kućište i provjeri.

17 godina
neaktivan
Gad se odbija pokrenuti!

Možda je HDD riknuo?

Groucho Marx: I refuse to join any club that would have me as a member.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gad se odbija pokrenuti!

evo iskopčala sam ide kablove i ponovo ukopčala. sad radi. čini se da rikava pomalo hard disk. da prebacim podatke na sigurnije mjesto za svaki slučaj?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ak imaš nešt što ti treba prebaci.

17 godina
neaktivan

Mislim da ne treba dizati paniku, samo su se odspojili kablovi. No s druge strane, back-up podataka nikad nije na odmet.

16 godina
neaktivan
Gad se odbija pokrenuti!

back up ti je uvjek potreban ako čuvaš nešto važno na kompu, drži disk dok ti radi ili ako hoćeš kupi novi disk i na njega presnimi cili ovaj tvrdi disk tako da su podaci sigurni

I would love to change the world, but they won't give me the source code

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice