Freezanje, testiranje komponenti

poruka: 6
|
čitano: 1.613
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Pozdrav,

imam problem s kompjutorom, slika se zamrzne kad igram neke igre.
Npr CoD 2 mi se zamrzne nakon 5-20 minuta igranja, BF: Bad Company 2 nakon cca 30 minuta dok Minicraft i NFS Most Wanted nikako.
Testiravao sam komponente, stavio sam drugi ram, očistio komp, naravno imam još par testiranja odradit s drugim komponentama.

Danas sam skinuo OCCT, i testirao sam OCCT:CPU, GPU:3D koji su prošli bez greške ali na Power Supply mi je izbacilo nešto, pa evo par slika tog testa.
(samo neke slike jer su skoro iste)
Gledao sam na netu šta bi moglo biti, al nisam baš skužio. 

No error No error
No error No error
Wala ay kinuha kung walang mangyayari!
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.7.2012 19:15 (toni42).

0 0 hvala 0
16 godina

Koliko vidim na 1. slici , temp. proca ti je 85°C sto je visoko , ocisti hladnjak i promjeni pastu ! Moguce je da ti se i grafa jako grije !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Cim igras zahtjevnije igrice freeze se ... cod 2 i nije tolko zahtjevan ali daj kad ti se tako pregrije stavi ruku na hdd jer to se meni desavalo na kraju nisam gledo na hdd i od topline vrisnuo .. mada po meni nema sanse da je hdd jer imas wd green a on se po meni uopce puno ni ne grije ugl ako nije hdd, jedino grafa moze bit mada sam ja jednu isto iz 4xxx serije zagrijo na ludih 110 stupnjeva i radila je ali imo sam takav problem di se zbog grafe komp smrzavo ... mislim da je grafa 

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.7.2012 20:07 (Damir1908).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Nakon čišćenja hladnjaka, mjenjanja grafe situacija opet ista, naime za procesor sam mislio mjenjati cooler jer ovaj koji sam dobio je doslovno nikakav jedva stoji, ali nije do procesora jer u igrama se ne diže iznad cca 65°C.
Usput sam odradio još jedan memtest 13 sati i bez errora. 

No sada sam instalirao NFS Shift 2, igrao ga više od 1 sat i nije se freezala slika, dok se Bad Company 2 freeza na 20-ak minuta.

Sad ne znam jeli moguće da je do Windowsa (Win 7 x64), u suprotnom ostaju samo matična i proc.

Wala ay kinuha kung walang mangyayari!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Meni se desilo na xp-u da je los bio i  dirt 2 se smrzo ili bi mi se komp ugasio.. nezelim te navodit na krivo al probaj nista te ne kosta jer ocito komp se freeza samo kod igrica 

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Re: Freezanje, testiranje komponenti

meni se komp freeza zbog pokvarenog hdd-a(bad sectori) pa provjeri svoj ako vec nisi

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice