Focusov gamepad se čudno ponaša

poruka: 5
|
čitano: 1.135
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Kao što iz naslova vidite, gamepad koji sam kupio negdje oko blagdana Svetog Nikole čudno se ponaša.

Radi se o Focusovom PS3 vibration wireless gamepadu. Ima ulaz za PS2 (kojeg naječešće koristim) i USB priključak.

Iznenadila me jako niska cijena gamepada (oko 150 kn), i mislio sam si neće biti problema.

No bilo je.

Dakle nakon otprilike dva tjedna svakodnevnog korištenja (moj brat ne zna granice pa je igrao Red Alert po 3-4 sata dnevno na PS2-u), gamepad, tj. analog stickovi se jako čudno ponašaju. Jednostavno bježe. Nekad ga moram isključit pa opet uključit jer jednostavno desnu gljivicu ne mogu pomaknuti udesno.

Razumijem da je gamepad iznimno jeftin, no dva tjedna je malo razdoblje.

Sad me zanima kako da ga popravim? Nije mi ga problem otvarat, ali ne čini mi se da je do mehaničkog kvara.

Nadam se vašoj pomoći!

Say hello to my little friend
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Nemoj ga otvarati !

Odnesi ga na garanciju - ako si kupio novi nediraj ga jer ces izgubit garanciju - ocito je kontroler neispravan - koliko god da je jeftin ti si ga paltio i ako si dobio racun dobio si i garanciju odnesi i trazi drugi - neotvaraj ga {#}

Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina

Mislim da bi bilo najbolje da ga odnesem na popravak (prije nego što ga odvalim od zid), no garanciju su se tipovi u trgovini zeznuli, dali su mi garanciju za neki USB Hub.

Zato sam ga i htio sam popravit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Focusov gamepad se čudno ponaša

Jedno glupo pitanje: 3-4 sata * 14 dana, vibration, wireles... jesi pokušao promijeniti baterije?

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
15 godina
Re: Focusov gamepad se čudno ponaša
MrBlc kaže...

Jedno glupo pitanje: 3-4 sata * 14 dana, vibration, wireles... jesi pokušao promijeniti baterije?

Ne vidim baterije kao mogući razlog, no eto pokušat ću.

BTW: Imam neke Hi-Qu punjive baterije (stvarno im se tako kompanija zove).

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.3.2013 20:47 (Krunoo7).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice