Epson sx 415

poruka: 8
|
čitano: 3.148
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Epson sx 415

Pozdrav! Koristim ovaj printer već oko 2 godine. Problem je u tome kada skeniram neki dokument i stavim kao sliku na računalo i kada ju želim isprintati onda ju poveća ,a kada direktno skenira i printa dokumenat je isti ko i prethodni. Moram isprintat jedan dokumenat koji imam samo na računalu pa bih molio brzu pomoć!

Unaprijed vam hvala!

josiprozman
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Epson sx 415
rožman josip kaže...

Pozdrav! Koristim ovaj printer već oko 2 godine. Problem je u tome kada skeniram neki dokument i stavim kao sliku na računalo i kada ju želim isprintati onda ju poveća ,a kada direktno skenira i printa dokumenat je isti ko i prethodni. Moram isprintat jedan dokumenat koji imam samo na računalu pa bih molio brzu pomoć!

Unaprijed vam hvala!

Pa normalno da poveća kad skenira u 300 dpi ako se ne varam po defaultu. Kada direktno kopiraš onda vrijedi omjer 1:1.

Podesi si postavke skeniranja u programu "Epson Scan"

15 godina
neaktivan

A koliko moram dpi-a staviti,imaš pravo skenira u 300 dpi. Koliko onda moram staviti da bi bilo opet sve dobro?

josiprozman
17 godina
rožman josip kaže...

A koliko moram dpi-a staviti,imaš pravo skenira u 300 dpi. Koliko onda moram staviti da bi bilo opet sve dobro?

U Epson Scanu odabereš Professional mode. Kad napraviš preview, označi cijeli papir Selectionom i onda s lijeve strane pod Target size izaberi A4 paper

15 godina
neaktivan
Epson sx 415

nevidim taj target size. evo ti screen shot,pa pogledaj!

josiprozman
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
rožman josip kaže...

nevidim taj target size. evo ti screen shot,pa pogledaj!

Pa taj Epson scan ima 2 prozora. preview koji je taj s predloškom i control panel koji se ne vidi, tamo je "target size". I papir držiš na kontra strani, treba ga okrenuti za 180 stupnjeva.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.4.2012 13:34 (Ziga).
13 godina
neaktivan
Epson sx 415
nije mi se dalo radit novu temu...naime imam epson stylus sx 125 ...koji je radio normalno sve do neki dan kada sam išao nešto izprintati...svjetluca ona narančasta lampica i piše da mi nema crne boje... ja izvadio pa opet stavio sve boje i opet ista stvar (a kutijica crne boje (nezz kak se to kaže al nea veze) puna puncata ...i ista stvar je bila s kopiranjem...POMOĆ!?

0 0 hvala 0
17 godina
lalalu kaže...
nije mi se dalo radit novu temu...naime imam epson stylus sx 125 ...koji je radio normalno sve do neki dan kada sam išao nešto izprintati...svjetluca ona narančasta lampica i piše da mi nema crne boje... ja izvadio pa opet stavio sve boje i opet ista stvar (a kutijica crne boje (nezz kak se to kaže al nea veze) puna puncata ...i ista stvar je bila s kopiranjem...POMOĆ!?

svjetluca narančasta? zapravo je crvena.. dali svijetli neprekidno ili treperi?

ako treperi neka tinta je pri kraju a to se vidi u statusu control panela

ako svijetli cijelo vrijeme onda je neka od tinti prazna, stisne se gumb stop i onda se zaustavi na svim tintama koje su prazne.

ukoliko si baš kupio novu tintu, onda ju izvadi i prstom protrljaj par puta onaj zeleni kontakt chip na njoj i vrati nazad u printer.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice