Dvi graficka i Vga monitor

poruka: 9
|
čitano: 2.199
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran

Uskoro planiram kupnju novog računala samo (kuciste bez periferije) to podrazumijeva neku dobru graficku.

Problem je u tom sto ja imam monitor sa samo vga prikljuckom a planiram kupit graficku iz at-jeve serije 5xxx koja kako vidim nema vga prikljucka pa me zanima da li postoji nekakav adapter(kabel) s kojim mogu spojit graficku i monitor.Takodjer me zanima da li ima kakvih gubitaka u performansama i koliko taj adpter kosta i gdje ga im za kupit?

Hvala.

Piratizam je način života i ja ga živim!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Dvi graficka i Vga monitor
Perkan777 kaže...

Uskoro planiram kupnju novog računala samo (kuciste bez periferije) to podrazumijeva neku dobru graficku.

Problem je u tom sto ja imam monitor sa samo vga prikljuckom a planiram kupit graficku iz at-jeve serije 5xxx koja kako vidim nema vga prikljucka pa me zanima da li postoji nekakav adapter(kabel) s kojim mogu spojit graficku i monitor.Takodjer me zanima da li ima kakvih gubitaka u performansama i koliko taj adpter kosta i gdje ga im za kupit?

Hvala.

ne gubis performanse,a adapter dobijes uz grafu

prodajem pozivnice za partis
17 godina

Sve (skoro sve) VGA dolaze s adapterom DVI-VGA, tako da tu nebi trebalo biti problema. Provjeri u popisu accessoriesa i otvori kutiju prilikom kupnje..

Perfomanse nemaju veze, osim maximalne rezolucije (i refresh) koji se preko VGA odnosno DVIa mogu dati...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.10.2009 18:51 (ihush).
17 godina
protjeran

Znaci nebi bilo problema kad bi uz svoj SyncMaster 2023nw (vga) koristio graficku kao Saphire Radeon HD 5850 (dvi).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Perkan777 kaže...

Znaci nebi bilo problema kad bi uz svoj SyncMaster 2023nw (vga) koristio graficku kao Saphire Radeon HD 5850 (dvi).

ne

prodajem pozivnice za partis
17 godina
neaktivan

Evo kako to izgleda na HD4850(isto 2 DVI kao i HD5850)

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Perkan777 kaže...

Hvala.

Samo adapter stavis i sve za 5! Radi bez problema!

TrustNo1
18 godina

Jedino je na VGA slika nešto lošija kod većih ekrana. Recimo kada lap sa monitorom (T220) preko vga i kada spojim comp na monitor preko dvi razlika je vidljiva, ali nije ono sada tako velika da ideš kupovat monitor koji podržava dvi.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Hvala na pomoci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice