Dvd/cd rom nestaje

poruka: 4
|
čitano: 3.857
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Dvd/cd rom nestaje

pioneer DVD-R 212BK SATA,ima oko godinu dana da je ugradjen

ne moze da se ocita ni dvd ni cd i nema ikonice u my computer,on kao da ocitava jer kad ubacim dvd/cd cuje se njegov zvuk kao i kada je sve bili ok ,ali nema ikonice i ne otvara preko autoplay .kada ugasim komp i ponovo upalim pojavi se ikonica ali ponovo nestane,pri restartu ne pojavljuje ikonica

Probala sam sa brisanjem   "upper filters" and "lower filters   iz HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318} i pojavi se al' ponovo nestane

Ako ima neko neko rjesenje

HEEEEEEEEELP

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2010 13:31 (bea13).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Dvd/cd rom nestaje

Bok! Probaj odspojit sata kabelom pa ponovno spojiš sa sata kabelom. Moguć je da driver nije instaliran za rad sata uređajem pa se ne prepozna. Pogledaj da li piše u device manager gdje piše SATA pa klikni jeli na enable?

Nenad
17 godina
neaktivan
bea13 kaže... 

Probala sam sa brisanjem   "upper filters" and "lower filters   iz HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318} i pojavi se al' ponovo nestane

Vjerovatno je problem s driverima. Provjeri da li je u BIOS-u uređaj na enable, ako je promjeni SATA kabel i probaj ponovno pokrenuti računualo. Ako je uređaj ispravan sve bi trebalo proraditi.

15 godina
neaktivan
ovo se meni desilo kad sam frendu stavljo novu vistu na laptop...isti simptomi, i ja sam ih probo riješit u registryu al ne može to...ja sam problem riješio novom instalacijom viste
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice