Legalni ili patchirani (btw, koji će ti k**** dva AV, to nikako ne more radit kako treba, nije ni čudo što se nešto provuklo)
kupio originale preko interneta
Aha. Ugl, makni jedan (dva AV nikako ne smiju bit na kompu) i preskeniraj komp iz safe moda. Ugasi sve backup opcije i system restore prije tog skeniranja. Nešto ti se zavuklo 100%.
Nikada imati dva instalirana antivirusna!! Tako je meni otišao windows i za njim HDD. Obavezno izbrisati jedan i onda lijepo skenirati.
P.S. Od ta dva ostavi si Kasperskya.
Nikada imati dva instalirana antivirusna!! Tako je meni otišao windows i za njim HDD. Obavezno izbrisati jedan i onda lijepo skenirati.
P.S. Od ta dva ostavi si Kasperskya.
uklonio avast i protestiro komp i nije našo niti jedan virus!! i nešto tako slićno!!
Evo ja juče instaliro windows xp sp2 i sve do jutros je radilo ok i opet nemam pržilice!! a bile su obje!!!!!!!!!!!!!
e ljudi imam i ja sličan problem, samo što mi je jedna pržilica s-ata a druga ata. i u biosu i u device menageru mi očitava samo ovu ata... ali kad stavim dvd u s-ata čujem kako pržilica radi, pomažite hitno!
Pozz !
Imam forcebook hel80 i mathisa UJ850S dvd rw..Kod prženja izbacuje grešku da je brzina premala ili prevelika i neće pržit..Čita normalno... Jer moguće da je ošao samo dio za prženje ? I več danima googlam ali nigdje ne pronalazim novi FW.. Jer mogu stavit novi FW od neke druge pržilice i koje ?
Hvala
Najbolje da digneš live Linux Mint ili Ubuntu pa pokušaj nešto spržiti pod Linux-om. Ako opet izbaci error najvjerojatnije da je pržilica neispravna. Za svaki slučaj provjeri i kako je spojena na matičnu ploči i napojnu jedinicu.