Dupli klik ne otvora hard disk

poruka: 4
|
čitano: 3.176
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Neznam kako ali nekako se promijenilo i sada nece dupli klik da otvara hard disk u my computeru, sada kada stisnem dupli lijevi klik on radi kao "Autoplay" a ne kao "Open" to se vidi evo na slici kada stisnem desni klik da je zacrnjeno "Autoplay" a ne "Open"

Moze pomoc kako to opet vratiti u normalu

HVALA!!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.6.2010 15:36 (Jay-Mo).

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Dupli klik ne otvora hard disk
Jay-Mo kaže...

Neznam kako ali nekako se promijenilo i sada nece dupli klik da otvara hard disk u my computeru, sada kada stisnem dupli lijevi klik on radi kao "Autoplay" a ne kao "Open" to se vidi evo na slici kada stisnem desni klik da je zacrnjeno "Autoplay" a ne "Open"

Moze pomoc kako to opet vratiti u normalu

HVALA!!!

My Computer -> Tools -> Folder Options -> File Types -> Folder -> Advanced. Markiraj open i klikni na Set Dafault. Mislim da će to pomoći. Ako to ne upali, probaj sve isto, samo izaberi Drive umjesto Folder. Meni bi to bilo logičnije, ali mi se čini da treba izabrati Folder. Možda bi bilo dovoljno obrisati Autoplay jer će onda open biti default. Taj Autoplay ti se javio jer su Windowsi vjerojatno iz nekog razloga disk prepoznali kao "removable".

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.6.2010 17:18 (espero).
16 godina
odjavljen

Skeniraj komp. Može biti virus koji se izvrši svaki put kad otvoriš drive/folder.

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ako ništa od ponuđenog ne pomogne onda s ovim programom(autorun eater)
može biti malware,kao što kaže kolega iznad

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.6.2010 17:25 (seneka).
Moj PC  
4 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice