- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa jesi li napravio osnovni troubleshooting? Niti si prvi niti zadnji kojem se takva poruka pojavila, informacija 'što napraviti' imaš na netu milion, ima ih i na ovom forumu, pa postupi po naređenju.
Na školskom PC-u se to dogodilo. I ja sam onda ugasila laptop, ponovo upalila i brzo usla u BIOS. Onda sam jos jednom iznova postavila HDD za prvi boot device. Računalo je radilo, ali za dva dana je HDD otišao. Tako da može biti sve.
 Officer Crabtree: God Moaning. The resist-once have accqo-aired a bum. They are going to ex-plod the whaleway brodge.

Officer Crabtree: God Moaning. The resist-once have accqo-aired a bum. They are going to ex-plod the whaleway brodge.
                    Možeš skinuti poklopac računala pa odštekati i ponovno uštekati disk, no najvjerojatnije je disk pokvaren. Udario sam i ja jednom laptop, jako, po tipkovnici, i to je bio kraj za ugrađeni disk. Nako toga je proizvodio "čudne zvukove" (onakve kakve diskovi proizvode kad ne mogu pročitati sadržaj s ploča, znači onakve kad su im oštećene magnetske ploče ili glave) i to je bilo to.
Ako ti trebaju podaci s njega, onda nema druge nego da se obratiš nekom servisu specijaliziranom za spašavanje podataka (mislim da ih je barem tri kod nas), no to će te skupo koštati i povrat (svih) podataka nije zajamčen. Nadam se da imaš backup svega bitnog. I da imaš novac za novi disk ili SSD, jer ovog više nećeš koristiti.