Dali da kupim novu maticnu ?

poruka: 7
|
čitano: 988
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Imam problem sa maticnom ( pogledajte pod mojj pc ) ugl valjda je otislo kod nje pcie utor i sad me zanimaju modeli ovakvi : ga-790x-ud4, ga-ma790fx-ds5 .. sad dali mi se isplati uzimat i davat 300-400 kuna za to ili bolje da kupim novu maticnu proc i ram sa am3+ mada ja nebi htjeo na ddr3 jer ddr2 su za mene bolje 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

bump

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Re: Dali da kupim novu maticnu ?
Damir1908 kaže...

Imam problem sa maticnom ( pogledajte pod mojj pc ) ugl valjda je otislo kod nje pcie utor i sad me zanimaju modeli ovakvi : ga-790x-ud4, ga-ma790fx-ds5 .. sad dali mi se isplati uzimat i davat 300-400 kuna za to ili bolje da kupim novu maticnu proc i ram sa am3+ mada ja nebi htjeo na ddr3 jer ddr2 su za mene bolje 

Bolje je uzet sve novo itekak u kombinaciji sa ddr3 memorijom, ali prvo reci za kaj ti služi komp o tome ovisi očeš li izabrat AM3+matičnu i posebnu grafičku ili neku AMD APU kombinaciju.{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
14 godina
neaktivan

ne rade bi uzo am2+ nezelim trosak... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Damir1908 kaže...

ne rade bi uzo am2+ nezelim trosak... 

EDIT: i ovakva maticna kakvu ti imas mi se svida :P 

15 godina
Do koliko novaca ti je budžet.
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan

a ono samo maticna sto jeftinije to bolje zas ?

EDIT: btw naso sam maticnu istu kao sto rambox tim mi nudi ju za 350 sa amd sempron 3000 sta mislite da uzmem? onda bi mogo taj proc stavit u ovu drugu maticnu i slozit drugi komp i prodat nekom kome treba samo za fejs jer maticna radi na integriranoj super samo kad stavis grafu u pcie slot onda je problem 

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.7.2012 20:13 (Damir1908).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice