Crni ekran

poruka: 4
|
čitano: 1.893
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Crni ekran

Postovanje forumasi,

naime imam jedan problem u vezi graficke.. Prije par dana sam kupio graficku ATI Radeon 5450 HD da bi se rjesio prijasnje krame.. Stvar je u tome sto, nakon sto sam ugasio racunalo, izvadio staru graficku, stavio novu graficku (ATI Radeon 5450 HD) pojavljuje mi se crni screen. Uglavnom nista mi se ne pokaze, doslovno nista i tako stoji crno... Nakon toga probao sam maknut novu graficku i stavit staru, racunalo se upalilo savrseno.. Pobrisao sam stare drivere i sve sto se veze za graficku.. Ugasio racunalo i opet zamjenio staru za novu graficku i opet nista... Zakljucio sam da nije problem ni u driverima, ni u napajanju jer joj treba minimalno 400W.. Naravno imam PCIe Express 16x tako da nije ni do toga.. Tako da vise ni sam nisam siguran u cemu je stvar..

Forumasi, volio bi cut vase cjenjeno misljenje.
Hvala!

P.S. Probao sam na svom drugom racunalu, i na njemu je graficka savrseno radila, al nazalost ta grafa nije namjenjena za taj komp...

Maticna: ASUS A8R MX/DP
Procesor: AMD Athlon 64 3000+ ~ 1.8 GHz
Graficka: ATI Radeon x350/x550/x650
Napajanje: EVC ML500W 500Watt
RAM: 1.62GB

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Crni ekran

ovako i ja sam ti imo dosta slican problem ugl cito sam ako ti je ta hd 5450 2.0 pcie( a mislim da je ) a tvoja ploca je pcie 1.0 ploca nemoze dat snagu grafi da se pokrene i nece bootat npr ja sam imo srecu sa xfx ati hd 5550 da je nakon par beepova bootala ali u x8 mode je radila na kraju je u x1  ali osjecalo se da komp jednostavno nema snage

EDIT: meni se desilo da pcie slot mi je ajmo rec napola mrtav grafa mi prosla radila i odjednom prestala mislio sam da je grafa riknula al maticna je valjda banana neznam jer mi je tu zadnju 5550 uspila postat i ta grafa je 2.0 

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.8.2012 0:56 (Damir1908).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Crni ekran

Imas li ideju kako bi ja mogao provjerit dal je 1.0 ili 2.0?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Crni ekran
ShadowReaver kaže...

Imas li ideju kako bi ja mogao provjerit dal je 1.0 ili 2.0?

939 socket..odkud ja znam tek na am2+ plocama dolazi pcie 2.0 ..ispravite me ako grijesim 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice