Crko Komp Neće Se Ni Pomaknit

poruka: 7
|
čitano: 2.030
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Crko Komp Neče Se Ni Pomaknit

Ovako kolege ima jedan moj prijatelj problem (nema internet pa nemože postavit novu temu) ovako o ovom se radi: znači uštekao je mp3 i mp4 i komp mu se ugasio i on je išteko mp3 i mp4 i upali komp i samo svjetli zelena lampica na monitoru niš se ne pokaže samo šuti niti jedan ventilator se ne pokreče i onda sam ja ga isključio mu iz struje i izvadio bateriju i ram-ove i vratili nakon sat vremena nazad niš se nije promjenilo kako? ja pretpostavljam da mu je matična ošla i ako mu je matična ošla dali ima negdje s ddr i sdr jel ja imam jedan komp s tako matičnom pa ako ima za kupit molim vas link pa da mu javim!!

Unaprjed HVALA!

Mato_Lukic
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2009 9:53 (LUXX).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Crko Komp Neče Se Ni Pomaknit
Mato_Lukic kaže...

Ovako kolege ima jedan moj prijatelj problem (nema internet pa nemože postavit novu temu) ovako o ovom se radi: znači uštekao je mp3 i mp4 i komp mu se ugasio i on je išteko mp3 i mp4 i upali komp i samo svjetli zelena lampica na monitoru niš se ne pokaže samo šuti niti jedan ventilator se ne pokreče i onda sam ja ga isključio mu iz struje i izvadio bateriju i ram-ove i vratili nakon sat vremena nazad niš se nije promjenilo kako? ja pretpostavljam da mu je matična ošla i ako mu je matična ošla dali ima negdje s ddr i sdr jel ja imam jedan komp s tako matičnom pa ako ima za kupit molim vas link pa da mu javim!!

Unaprjed HVALA!

Možda je napajanje otišlo kad se ne vrti niti jedan ventilator.Nevinašce

16 godina
protjeran

ali koliko sam vidio da na napajanju radi ventilator i neznam zašto bih onda radila zelena lampica ko na svakom kompu to mi nije jasno??

Mato_Lukic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa izgleda mi da je matična u pitanju (za početak). Hibridnu MBO sa DDR-om, i SDR-om je teško naći.

Pogledajte na news grupi hr.hardver.potraznja, tj. postavite oglas, pa će se možda neko javiti.

16 godina
protjeran
Whalter vT kaže...

Pa izgleda mi da je matična u pitanju (za početak). Hibridnu MBO sa DDR-om, i SDR-om je teško naći.

Pogledajte na news grupi hr.hardver.potraznja, tj. postavite oglas, pa će se možda neko javiti.

E aj hvala ti reko je ak neuspijem nač da če kupit s ddr-om matičnu i ddr ramove i to je to šta je tu je al me zanima kak je mogo mu krepat a ima napajanje 400w a moj ima isto 400w i ima 4xsvjetleča ventilatora 2x120mm 2x60 mm i grafu od 512 mb gddr 3 3 ram ddr2 pločice 2x1 gb i 1x2 gb procesor intel core duo 6400 2.13 ghz 2x dvd pržilice 3 dodatne kartice 1 wireless tv hosnecht (nezz kak se piše) i digitalnu satelicku karticu hdd 500 gb 7200 rpm i sve radi a on ima 1 hdd 1 dvd i procesor ja mislim amd komp mu je star

ko marija bljuzga eto kolko mu je star!!

Mato_Lukic
17 godina

Pa ošo mu je komp od starosti.

Vjerojatno matična. Provjeri kondenzatore (ako je koji nabreko, pocrnio ili pukao zamjeni takvim i to je sva mudrost).

Možda mu je USB sriktao komp ili komp USB...

Razer neću kupiti iz principa. Ne mare za arahnofičnu i ofidijofobičnu rulju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
191x7 kaže...

Pa ošo mu je komp od starosti.

Vjerojatno matična. Provjeri kondenzatore (ako je koji nabreko, pocrnio ili pukao zamjeni takvim i to je sva mudrost).

Možda mu je USB sriktao komp ili komp USB...

mp3 i mp4 smo probali kod mene dal radi ono radi!

Mato_Lukic
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice