Canon printer

poruka: 9
|
čitano: 6.134
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Canon printer

Imam problem s printerom. canon pixma mp280

Ubrzo nakon kupnje prestao je printati, tj izbacuje mi uvijek isti error.

Probao sam jako puno nacina hard reset-a i mijenjao ink catridge ali nema pomoći

Da li netko nesto zna, evo slika errora koji mi izbacuje.)slikano na brzinu pa nije screen shot

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Canon printer

Jesi li isprobao full uninstall,pa ponovni install,jel možeš u postavkama vidjeti razinu tinte,kako pališ printer(pc on\off),isprobano na drugom pc-u...Ako ništa ne pomogne,pošto je kupljen nedavno,servis.

-ili probaj i ovo sa slike

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.12.2013 20:59 (lukabo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Canon printer

Ja pak imam CANON mf 4450 i-Sensys, instalirao drivere za 64-bitne Windowse 7 sa službene stranice i printer mi ne želi printati. U postavkama Devices and printers mi stoji ovo : Probao sam ga staviti na default, bila mi je zelena kvačica pored ali neće printati !

Zna netko što trebam raditi

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Canon printer
mira88 kaže...

Ja pak imam CANON mf 4450 i-Sensys, instalirao drivere za 64-bitne Windowse 7 sa službene stranice i printer mi ne želi printati. U postavkama Devices and printers mi stoji ovo : Probao sam ga staviti na default, bila mi je zelena kvačica pored ali neće printati !

Zna netko što trebam raditi

Što veli troubleshooting, provjeri da li ti pod propertiesima > Ports > namješteno USB001

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 16:15 (Flying Dutchman).
14 godina
neaktivan
Canon printer

Ne postoji mi to u portovima sto si zaokružio

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Canon printer

Zelena kvačica ti je bila na ikoni "canon",ili ovako kako je na slici?Zelena bi kvačica morala biti na ikoni canon.Desni klik na ikonu i...

-po slici sudeči,još nije printer ni pronađen,ili...

-poslije updeta,obavezno restart

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 16:58 (lukabo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Canon printer
mira88 kaže...

Ne postoji mi to u portovima sto si zaokružio

Otvori device manager > other devices i pogledaj da stoji nešto vezano za printer, ako da samo odi na update driver > i odredi mu gdje je putanja drivera koji si skinuo folder Driver x86 ili x64 ovisno koju si verziju skinuo

ako je slučajno exe fajl, raspakiraj ga, i unutra su ti folderi

edit: sigurno si instalirao komplet drajvera za njega, dok je printer bio spojen u komp, laptop whatever, printeri baš to i ne vole previše

restartaj komp, i tek naknadno spoji USB kabel, očito tebi fali USB001 virtual port driver koji je već instaliran, zato ti i stoji MF4450 žuti uskličnik pod unspecified device

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 17:04 (Flying Dutchman).
14 godina
neaktivan
Canon printer

Ne zeli opet, sve sam probao :( ovo mi stoji dolje kod zutog uskličnika, radio sam update ali ništa

The drivers for this device are not installed. (Code 28)

There is no driver selected for the device information set or element.

To find a driver for this device, click Update Driver.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Canon printer

"Code 28" znači da ti device menager (uprav zadataka) ispisuje grešku,da driveri za zadani uređaj nisu instalirani,ili da prijašnji update nije uspio i ili je bio deinstaliran,a nije bio pravilno zamijenjen.Znači nemaš drivera,pa stoga ni printer ne raspoznaje.

Potpuno izbriši sve drivere za printer i instal ponovo odgovarajuče.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.1.2014 9:51 (lukabo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice