- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja pak imam CANON mf 4450 i-Sensys, instalirao drivere za 64-bitne Windowse 7 sa službene stranice i printer mi ne želi printati. U postavkama Devices and printers mi stoji ovo : Probao sam ga staviti na default, bila mi je zelena kvačica pored ali neće printati !
Zna netko što trebam raditi
Što veli troubleshooting, provjeri da li ti pod propertiesima > Ports > namješteno USB001
Ne postoji mi to u portovima sto si zaokružio
Zelena kvačica ti je bila na ikoni "canon",ili ovako kako je na slici?Zelena bi kvačica morala biti na ikoni canon.Desni klik na ikonu i...
-po slici sudeči,još nije printer ni pronađen,ili...
-poslije updeta,obavezno restart
Ne postoji mi to u portovima sto si zaokružio
Otvori device manager > other devices i pogledaj da stoji nešto vezano za printer, ako da samo odi na update driver > i odredi mu gdje je putanja drivera koji si skinuo folder Driver x86 ili x64 ovisno koju si verziju skinuo
ako je slučajno exe fajl, raspakiraj ga, i unutra su ti folderi
edit: sigurno si instalirao komplet drajvera za njega, dok je printer bio spojen u komp, laptop whatever, printeri baš to i ne vole previše
restartaj komp, i tek naknadno spoji USB kabel, očito tebi fali USB001 virtual port driver koji je već instaliran, zato ti i stoji MF4450 žuti uskličnik pod unspecified device
Ne zeli opet, sve sam probao :( ovo mi stoji dolje kod zutog uskličnika, radio sam update ali ništa
The drivers for this device are not installed. (Code 28)
There is no driver selected for the device information set or element.
To find a driver for this device, click Update Driver.
"Code 28" znači da ti device menager (uprav zadataka) ispisuje grešku,da driveri za zadani uređaj nisu instalirani,ili da prijašnji update nije uspio i ili je bio deinstaliran,a nije bio pravilno zamijenjen.Znači nemaš drivera,pa stoga ni printer ne raspoznaje.
Potpuno izbriši sve drivere za printer i instal ponovo odgovarajuče.