BSOD moze pomoc?

poruka: 5
|
čitano: 978
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
BSOD moze pomoc?

Desavaju mi se blue screenovi sada ako mi mozete ikako pomoci do cega bi bilo? Imo sam problem sa kao nekim arktfektima graficke na jednom bios settingsu a na drugom nisam moze li biti do toga ili neceg drugog? To je ta tema: http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/artefakti-graficke/246863.aspx

Intel Core i3 6100
Gigabyte H110M-K
Corsair VS 8 GB 2133 MHz
Sapphire Nitro RX480 8 GB

600W Chieftec GPS 600A8

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2017 18:38 (YusteR).

0 0 hvala 0
16 godina
Re: BSOD moze pomoc?

vga(ram) .. crkla, pregrijavanje.. ili neka OC postavka, moguće i povezano s napajnjem, jer sve stari.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
8 godina
neaktivan
Samo me zanima da ovo napajanje nije lose za ovu konfu? Vec sam ustanovio da je grafa kontaktiram sa servisom pa cu viditi za slat kada bi trebalo. Sada samo da li je napajanje slabo?
16 godina

ma teh.podaci su jedno, moralo bi biti OK.. ali samo ako je ispravno, a sve se kvari.. uvjek imaš izuzetke.

-npr loša kombinacija, jeftikaner MBO.. i tu može biti uzrok problema.. kao loša guma na autu a MBO je ipak najosnovnija komponenta (ne stavlja se zvjer od VGA na jeftikanere.. mada je teh. moguće, ser specifikacije-robustnost nije kao kod 'jačih').

amd je katastrofa za robustnost-trajnost. hrpe škarta, slaba kontrola +naši trgovci koji uvoze žnj klasu.. a sve to je biz, jeftinije im je zamijeniti svaku stotu nego testirati.. ništa neobično, jedino što dok to ne potvrdiš-zamijeniš ne možeš biti 100% siguran (a čarobna kugla ne radi vikendom).. :))

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
8 godina
neaktivan
Pa da znam. Poceli mi se javljati ti arktfekti i gluposti bsod itd.. servis ne radi vikendom da haha cekam ponedjeljak pa da vidimo sta ce reci. U petak mi rekli da racun posaljem i taj kod grafike i to je zadnje sto je bilo. Cekam sad pon pa cu viditi. Hvala na pomoci!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice