Brzina procesora

poruka: 9
|
čitano: 2.602
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Brzina procesora
imam Intel Pentium 4 2,4 GHz, al kad podesim u biosu na 2,4 onda mi kad udje u windows (pokuso sam i sa XP i sa vistom) nakon 20 sekundi ulaska u windows zablokira mi sve! i tastatura i mis i sve! a kada podesim u biosu na 1,82 GHz, onda radi bez problema... ali ja bi htio iskoristiti maksimalno snagu procesora, jer je SVAKAKO SLAB ! kako da popravit to da mi windows radi na 2,4 GHz... ??? HVALA

0 0 hvala 0
16 godina
Brzina procesora

a koji je ostatak konfe?

Ako red bull daje krila, onda rakija daje WARP

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Brzina procesora
1,5 GB memorije, 320 GB hard diska,
16 godina
Brzina procesora

Meni se čini da je problem ili u bios-u ili možda u napajanju, ali vjerovatnije da je ovo prvo. Koja ti je matična i napajanje?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
a kako mogu da vidim koja mi je maticna i napajanje? jel moze bez otvaranja Pc ? ...
sorry al ne razumijem se bas
16 godina
Brzina procesora

ajoj...bez otvaranja kompa nemožeš znat koje imaš napajanje, ostalo možeš saznat sa everest-om, al nema veze, ajde idemo ovako.. koliko imaš dugo taj komp i da li je ikada radio na 2.4 GHz a da nije radio probleme?

Ako red bull daje krila, onda rakija daje WARP p

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fajko kaže...
imam Intel Pentium 4 2,4 GHz, al kad podesim u biosu na 2,4 onda mi kad udje u windows

U kojem se to biosu za P4 podešava frekvencija rada procesora, zar se ne podešava takt sabirnice i množitelj, pa se time dobije takt procesora?

16 godina
neaktivan
imam ga oko 9 mjeseci, i da radio je normalno na 2,4 ali tada je windows bio na drugom hard disku od 20 GB ,i ja sam u medjuvremenu nabavio dva po 160 GB i ovaj stari od 20 GB sam izvadio i bacio, i od tada, od kada sam instaliro windows na 160 GB disku, on zeza.
16 godina
Brzina procesora

ja sam imao slučaj da mi se ispraznila baterija na matičnoj i čim bi ugasio komp bios bi se ispraznio i vraćao moj AMD Barton 3000+ sa 2.16 na 1.2 GHz. Da li tvoj komp svaki put kad ga upališ radi na 1.8 ili je na 2.4 kad ga jednom nadesiš?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice