Imam win7/64bit i grafu Radeon HD7770,spojenu HDMI-kablom na plazmu.Kod boota se na plazmi prebaci na HDMI i nakon par sec.se vrati na monitor.Kako da to riješim?Vjerovatno baš i nije hardverski problem,pa neka admin prebaci ako treba.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam win7/64bit i grafu Radeon HD7770,spojenu HDMI-kablom na plazmu.Kod boota se na plazmi prebaci na HDMI i nakon par sec.se vrati na monitor.Kako da to riješim?Vjerovatno baš i nije hardverski problem,pa neka admin prebaci ako treba.
Da li se radi o laptopu ili desktopu?
desktopu
desktopu
Imaš li instalirane Catalyst drivere za grafičku?
da
-to je hardware (i firmware) 'problem'... tj nije jednako na raznim VGA raznih proizvođača. Prije je bio problem upravo obrnut da je boot slao sliku na VGA-Dsub, dok sad (ovisno o modelu) šalje na DVI, HDMI..
-To nema veze s driverima i OSom. Eventualno preštekavanjem na drugi DVI (primarni) ili izmjenom u firmwareu koja bi ostala na nivou hardwarea. Nisam siguran što CCC napravi kod promjene redosljeda displaya (primary-sec..).
-najvjerojatnije moraš otrpjeti tih par sekundi... (nije tako strašno, ili se poigrati firmwareom i googlom).
zanimljivo .. identicno imam spojeno na svojoj 7870 i nemam problema sa tim.. dapace radi odlicno..
da
Jesi li probao mijenjati postavke za rad s više monitora?