- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Loš kontakt....
imao sam LG Flatron s istim problemom osim što je meni crta bila - žuta.
Međutim, pribjegao sam jeftinom "narodskom" rješenju - pritisnuo sam okvir monitor na tom mjestu s gornje i donje strane i...crta je nestala. Kasnije se pojavila još dva ili tri puta i bilo je dosta samo stisnuti s gornje strane. Od tad je prošlo skoro 3 godine i crta se više nikad nije pojavila. Radi toga i pretpostavljam da je bilo do kontakta.
Eto...nadam se da je barem malo pomogo.
P.S.
I daj malo, brate, sredi te ikone. Imaš more ikona. Mislim, o ukusima se ne raspravlja, ali iskreno...ja se tu ne bih snašao ni da mi daješ milijardu dolara.
...
Loš kontakt....
imao sam LG Flatron s istim problemom osim što je meni crta bila - žuta.
Međutim, pribjegao sam jeftinom "narodskom" rješenju - pritisnuo sam okvir monitor na tom mjestu s gornje i donje strane i...crta je nestala. Kasnije se pojavila još dva ili tri puta i bilo je dosta samo stisnuti s gornje strane. Od tad je prošlo skoro 3 godine i crta se više nikad nije pojavila. Radi toga i pretpostavljam da je bilo do kontakta.
Eto...nadam se da je barem malo pomogo.
P.S.
I daj malo, brate, sredi te ikone. Imaš more ikona. Mislim, o ukusima se ne raspravlja, ali iskreno...ja se tu ne bih snašao ni da mi daješ milijardu dolara.
Prije je još bilo gore. Nisam imao mjesta na desktopu pa sam ovako to rijesio. Inače ne koristim onu temu, a ovaj put sam je stavio jer se najbolje vidi crta. A za snalaženje imam obojane mape pa mi je tako lakše.
...
Šta?
Sama činjenica da crtu ne možeš uhvatiti screenshotom daje naslutiti da ona niti ne postoji u framebufferu, te da je problem u monitoru, probaj drugi monitor...
Otvori laptop i pregledaj konekcije monitora i matične. Možda je uzrok neko zrnce prašine ili slično. Znam da ga ne bi smjelo biti, ali ipak...
Zagooglaj da li je netko već otvarao taj model laptopa pa postavio slike. To su ti obično pojmovi kao "<ime laptopa> inside" ili "within" ili što već.
Nije neki bauk samo treba biti oprezan i strpljiv. Šacam nekih 30-45 minuta.
Uglavnom - moguće je da je i do monitora, ali - ako imaš neku standardnu marku laptopa i neku standardnu dimenziju monitora - ne bi trebalo biti preteško za pronaći niti preskupo. Čak ni kod nas.
Javi kako napreduje da ne strepimo ovdje.
Otvaraš laptop sa ljevom rukom i hvataš za rub. Ubuduće probaj držati ekran po sredini