Bijela crta nasred ekrana

poruka: 12
|
čitano: 17.590
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Bijela crta
Na ekranu mi se pojavila bijela crta. Ovo je drugi put. Prošli put je crta ubrzo sama nestala, ali se sad nece maknut. Kako da je se riješim?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Bijela crta
Sad tek vidim da je na slici nema(bar kad ja gledam).
12 godina
neaktivan
Evo sad sam je dodao
15 godina

Pokušaj ovim popraviti

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Loš kontakt....

imao sam LG Flatron s istim problemom osim što je meni crta bila - žuta.

Međutim, pribjegao sam jeftinom "narodskom" rješenju - pritisnuo sam okvir monitor na tom mjestu s gornje i donje strane i...crta je nestala. Kasnije se pojavila još dva ili tri puta i bilo je dosta samo stisnuti s gornje strane. Od tad je prošlo skoro 3 godine i crta se više nikad nije pojavila. Radi toga i pretpostavljam da je bilo do kontakta.

Eto...nadam se da je barem malo pomogo. {#}

P.S.

I daj malo, brate, sredi te ikone. Imaš more ikona. Mislim, o ukusima se ne raspravlja, ali iskreno...ja se tu ne bih snašao ni da mi daješ milijardu dolara.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 23:58 (R2R).
14 godina

...

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 0:41 (Cryogenic).
12 godina
neaktivan
R2R kaže...

Loš kontakt....

imao sam LG Flatron s istim problemom osim što je meni crta bila - žuta.

Međutim, pribjegao sam jeftinom "narodskom" rješenju - pritisnuo sam okvir monitor na tom mjestu s gornje i donje strane i...crta je nestala. Kasnije se pojavila još dva ili tri puta i bilo je dosta samo stisnuti s gornje strane. Od tad je prošlo skoro 3 godine i crta se više nikad nije pojavila. Radi toga i pretpostavljam da je bilo do kontakta.

Eto...nadam se da je barem malo pomogo. {#}

P.S.

I daj malo, brate, sredi te ikone. Imaš more ikona. Mislim, o ukusima se ne raspravlja, ali iskreno...ja se tu ne bih snašao ni da mi daješ milijardu dolara.

Prije je još bilo gore. Nisam imao mjesta na desktopu pa sam ovako to rijesio. Inače ne koristim onu temu, a ovaj put sam je stavio jer se najbolje vidi crta. A za snalaženje imam obojane mape pa mi je tako lakše.

12 godina
neaktivan
Cryogenic kaže...

...

Šta?

15 godina
neaktivan
Fico01 kaže...
Na ekranu mi se pojavila bijela crta. Ovo je drugi put. Prošli put je crta ubrzo sama nestala, ali se sad nece maknut. Kako da je se riješim?

Sama činjenica da crtu ne možeš uhvatiti screenshotom daje naslutiti da ona niti ne postoji u framebufferu, te da je problem u monitoru, probaj drugi monitor...

What Andy giveth, Bill taketh away.
12 godina
neaktivan
Spojio sam s monitorom i tamo je sve dobro. Ali problem je to sto je crta na laptopu.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Bijela crta nasred ekrana

Otvori laptop i pregledaj konekcije monitora i matične. Možda je uzrok neko zrnce prašine ili slično. Znam da ga ne bi smjelo biti, ali ipak...

Zagooglaj da li je netko već otvarao taj model laptopa pa postavio slike. To su ti obično pojmovi kao "<ime laptopa> inside" ili "within" ili što već.

Nije neki bauk samo treba biti oprezan i strpljiv. Šacam nekih 30-45 minuta.

Uglavnom - moguće je da je i do monitora, ali - ako imaš neku standardnu marku laptopa i neku standardnu dimenziju monitora - ne bi trebalo biti preteško za pronaći niti preskupo. Čak ni kod nas.

Javi kako napreduje da ne strepimo ovdje. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 20:26 (R2R).
16 godina

Otvaraš laptop sa ljevom rukom i hvataš za rub. Ubuduće probaj držati ekran po sredini

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice