di da pocnem .. ovako , kad upalim komp sve mi radi normalno imam sound na youtube-u , winamp radi normalno i nakon par sati tema od XP-a mi se promjeni u neku stariju temu od Windows 2000 ja mislim i opet vrati na ovu moju XP(to se sve dogodi unutar jedne sekunde i u tom trenutku nemam interneta naci dok se teme mjenjaju meni internet rikne (0.5sekundi) to znam jer me izbaci sa Xfirea i prestane mi svirat radio na winampu) .. eh tu nastaju problemi nakon sta ugasim bilo koji program npr. winamp prije gasenja imam zvuk i normalno slusam pjesme kad ga ugasim i ponovo upalim dode mi ovo : Bad DirectSound driver. Please install proper drivers or select another device in configuration. Error code : 88780078(tako mi je sa svakim programom kao i sa mozzilom za youtube) . Ovo mi se dogadjalo isto prije pa sam reinstaliro windowse i sve je bilo uredu dok prije tjedan dana nisam instalirao PES6 na komp i skinuo patch za igranje preko Neta . Neznam dal je ovo radi toga jer mi je zvucna intergrirana , maticna mi je od Gigabytea imam sve drivere instalirane .. POMAGAJTE molim vas :S
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore