Poštovanje i pozdrav svima evo jedno pitanje, već na 2-3 laptopa imam problema sa dotičnim karticama radi se o ATI Mobility Radeon HD 5xxx dakle serija 5 je u pitanju najnoviji driveri. Daju mutnu sliku preko HDMI porta, kablovi su ispravni i provjereni na drugim uređajima, isprobano na plazma TV-u te tri monitora sa HDMI priključkom. Jel imao tko kakvih iskustava pa da podjeli??? Naime radi se o HP Proobooku i o Lenovo Ideapadu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pokusaj dignut rezoluciju na nativnu od televizora
Pokušano je što se tiće postavki doslovno sve, nije problem TV samo, jučer sam pokušavao sa samsungovim 27'' monitorom preko D-Suba slika perfektna spojim HDMI i digne ga na nativnu sam automatski prepozna monitor ali mutna slika nije oštra... hvala :)
To ti nije do ATI, ja imam kartice iz HD 3xxx do 6XXX i sve normalno rade ali PLAZMA nevalja za spajat PC hdmi ,jednostavno slika nevalja, LCD ispod 1920x1080 isto nevalja
To ti nije do ATI, ja imam kartice iz HD 3xxx do 6XXX i sve normalno rade ali PLAZMA nevalja za spajat PC hdmi ,jednostavno slika nevalja, LCD ispod 1920x1080 isto nevalja
Ma brate nevaljaj gluposti. @ Asassi molin te navedi o kojem se tv-u tocno radi.
Doma imam i HD Ready i Full HDD lcd telku te FullHD Plazmu,pa usporedi sliku, na plazmi nevalja i na lcd hd ready
Doma imam i HD Ready i Full HDD lcd telku te FullHD Plazmu,pa usporedi sliku, na plazmi nevalja i na lcd hd ready
Molim te navedi modele. Jer u posjedu imam 42x10y a imao sam i 42 vt 20 znaci oba Panasonica i jedan je top proizvod a drugi je entry level prije 2 godine i nema neke extremne razlike u slici,ima par sitnica ali sasvim nebitno obicnom ljudskom oku.
Rijesen problem do Ati-a je naime sad sam spojio laptop sa nvidinom M555 preko HDMI-a i slika je super, TV i Monitori su ispravni dakle ili driver ili je hardveraj
Molim te navedi modele. Jer u posjedu imam 42x10y a imao sam i 42 vt 20 znaci oba Panasonica i jedan je top proizvod a drugi je entry level prije 2 godine i nema neke extremne razlike u slici,ima par sitnica ali sasvim nebitno obicnom ljudskom oku.
LG 32L350
LG 42 nesto je plazma
GRUNDING 32 nesto je lcd hd ready
LG 32L350
LG 42 nesto je plazma
GRUNDING 32 nesto je lcd hd ready
Nema LG 42 Nesto i Grunding 32 nesto nego fino napisi model koji je a ne NESTO.
Evo prošlo je dosta vremena od zadnjeg posta...
Ako itko ima i dalje problema ovakvog tipa nije faulty serija 5 nego je stvar sljedeća
ukoliko spajate putem HDMI na TV nebitno HD ready ili full HD... problem je u postavkama uređaja na koji
spajate... recimo na monitoru SyncMaster P2770HD dakle hybridni Monitor/TV
Kada spojite preko HDMI-a prepozna sve ali daje zrnastu sliku... potrebno je u postavkama monitora odnosno TV-a podesiti da
HDMI bude u PC modu rada... na većini uređaja je defoult postavka GAME i tu nastaje problem u slici. Neznam kako je sada kod novih modela međutim na starijim je to problem.
Eto čisto jedan update teme ukoliko netko ima takvih problema. Pozdrav!!!