Asus P5N-E-SLI USB Problem

poruka: 5
|
čitano: 659
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Dakle imam Plouču Asus P5N-E-SLI Intel Core Quad Q600 4 GB RAM Osnovno za rad  Prije 2 dana  Bilo nevreme udar groma blizu kuće

neznam Točno Gde pojavio se manji izboj struje na  utičnici bljesunlo jako  imam još računala sva rade  a vamo Kad Upalim ovaj PC sa ovom Pločom Problemi sa USB  Portovima  Svugde na PC ju Dakle kad Palim PC Imam Gore Win XP Odamah Pri Staratanju Ne Prepoznaje Tipokovnicu da nije Priključena  Metnem Drugu Tipkovnicu sa Banana Port nju Učita od Prve Dalje USB ove Testiro sam Stikovima Oni Rade Normalno Dok   Oprema Poput USB Kablova Stvara probleme Poput USB Device Not Reogganizired Uređaj Nije Prepoznat Odnosno Unkrow Device Sad što je tu Problem Molit ću Pomoć jesu Driveri samo u pitnju ili je oštećena ploča ali mislim da je oštećena ploča da nebih prepznavalo ni USB Stikove Tako da Problem je samo Dakle kad Spojim Opremu Poput USB Žičane Tipkovnice Miša Mobitela Fotoaparata

tu ništa ne Prepoznaje Pa molit ću pomoć da samo mi neko kaže jer u pitsnju Hardverwski Kvar ili softverski da znam jeli moram reinstalatirati windowse ili ne mada Ću ipak Reinstalatirati Windowse na Sedmicu jer je bolja neg Win Xp koji imam

Unaprijed Zahvaljujem

Dalibor Jugović

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Hrvatsko školstvo - failed.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Asus P5N-E-SLI USB Problem

Kolega  Ja Trebam Pomoć a ovo sam napiso onako kako mislim Ako može pomoć  bio bih zahvalan Dakle zašto prepznaje PC Sve USB stickove a usb Ožićene Kablove ne Poput Tipkovnice Miša i Prenosnog Harda  To ne Prepoznaje  Unparijed Zshvalan Dalibor

15 godina

Evo i Koja Slika  Možda Pomogne

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Molim Bilo Koga vamo za Savjet Pomoć Oko Ovoga Što se Desilo Jer Čita  Kak sam i Piso USB StickoveBez Problema  Jedino Ne Uređaje koji se Povezuju USB Kabelom Goreje win XP

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice