Asus dx - ne radi prednji panel na kučištu

poruka: 2
|
čitano: 2.510
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Asus dx - ne radi prednji panel na kučištu

Da bi omogućio front panel ja sam morao označit neku opciju "disable front panel detection" i onda bi mi radio, sad imam asusovu matičnu da bi mi rado frontpanel morao sam instalirat njihov driver za zvuk i napraviti isto to. Dakle ako nisi instalirao originalne drivere za tu karticu, instaliraj ih i u opcijama programa kojeg dobijes sa driverima probaj napraviti ovo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 13:15 (ruzcheHR).

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Asus dx - ne radi prednji panel na kučištu
tajo1960 kaže...
ruzcheHR kaže...

Da bi omogućio front panel ja sam morao označit neku opciju "disable front panel detection" i onda bi mi radio, sad imam asusovu matičnu da bi mi rado frontpanel morao sam instalirat njihov driver za zvuk i napraviti isto to. Dakle ako nisi instalirao originalne drivere za tu karticu, instaliraj ih i u opcijama programa kojeg dobijes sa driverima probaj napraviti ovo.

nadopuna prvog posta: radi mi mikrofon na prednjem panelu, ali ne i slušalice; naime, preko skypea imam zvuk preko stolnih zvučnika, a ne preko slušalica, kao što sam imao do sada.

imam matičnu asus sabertooth /pogledaj pod moj pc/ i instalirani su svi njihovi driveri.

gdje si označio "disable front panel"... u kom programu ili postavkama? u driverima asusa /originalni driveri sa njihove stranice/ za zvučnu nemam nigdje tu mogućnost.

Idi na offical stranicu matične i pod downloads nađi drivere za zvuk. Sa driverom dolazi software za podešavanje zvuka te se može tu namjestit. Također ja sam dobijo mogućnost da isključim zvučnike dok je naprijed uštekane slušalice što mi je vrlo korisno. Tj automatski se isključe kad uštekaš slušalice. Tko zna možda tebi i nije do toga.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 19:58 (ruzcheHR).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice