AsRock 970 Extreme3 Perfomanse

poruka: 3
|
čitano: 495
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

AsRock 970 Extreme3

Prvo pitanje je : 

Imam tu navedenu maticnu uz FX 8320E, 1x DDR3 1600Mhz RAM i Gainward GTX 960 2GB. 

Ajmo reci u vecoj mjeri imam 99% GPU usage na FullHd u, sve ovisi od igre do igre naravno. 

Ali recimo kao u nekim igrama do njega ne mogu doci kao sto je za primjera Dirt Rally. 

Postoji jedna kvaka a to je kad igre stavim na nizu kvalitetu tipa low radi veceg frame a do 99% GPU usage a gotovo nikad ne mogu dogurati. 

I ono drugo pitanje kakva je zvucna na toj maticnoj, jer prvotno ne mogu nikako otkljucati zvucne sve postavke kao sto je DTS i na slusalicama je to sve nekako pre tiho. Mislim slusljivo ali fali u velikoj mjeri glasnoce. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Naravno da nemozes, za to ti je uglavnom kriv los "dx11" i nesto "slabiji cpu"! Da bi s tom grafom izgurao konstantnih 99% i na manjim detaljima treba ti sto noviji/jaci cpu, no s obzirom da je u pitanju ne bas pretjerano mocna gtx960, prelazak na neki jaci Intel ti se ne isplati jer ces dobiti nesto sitno vece perfomanse, tek kad budes htio ici za cca 2 klase jaci gpu onda razmisli i o novoj platformi(jacoj). Sto se tice zvuka nebi ti znao reci, jesi instaliao sve potrebne drivere i softvere za doticnu?lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2017 11:27 (Stjepanj).
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Re: AsRock 970 Extreme3 Perfomanse
Stjepanj kaže...

Naravno da nemozes, za to ti je uglavnom kriv los "dx11" i nesto "slabiji cpu"! Da bi s tom grafom izgurao konstantnih 99% i na manjim detaljima treba ti sto noviji/jaci cpu, no s obzirom da je u pitanju ne bas pretjerano mocna gtx960, prelazak na neki jaci Intel ti se ne isplati jer ces dobiti nesto sitno vece perfomanse, tek kad budes htio ici za cca 2 klase jaci gpu onda razmisli i o novoj platformi(jacoj). Sto se tice zvuka nebi ti znao reci, jesi instaliao sve potrebne drivere i softvere za doticnu?lp

Ovo za perfomanse je ok, igram vise manje sve izmedju 30-60fps a, jedino je teze dobiti vise fps a i full gpu usage. Sve sam istalirao ali nemam opcije za DTS i dosta je sve tise nego sto bih trebalo biti. Mislim na 100% na Superlux ovim sluskama uvjek fali glasnoce, cak opcenito s bilo kakvim. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice