Antena ne može pronaći RTL2 i DomaTV

poruka: 9
|
čitano: 30.077
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam onaj mali USB digitalni tuner, i na njega spojenu kućnu antenu. Hvata mi sve programe kao što mi i hvata televizija sa ribljom kosti, ali nema slike na RTL2 i DomaTV. Sve ostalo radi... Može li se to ikako napravit, ili bar nekako pojačat ova moja antena? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: Antena ne može pronaći RTL2 i DomaTV

jel ti prima hrt 3 i 4? oni su zajedno sa rtl2 i domatv u istom multiplexu

ovdi imaš popise multiplexa prema lokaciji, pa probaj naći točni program na kojem je multiplex b di su navedeni programi

http://digitalna-televizija.net/DVB-T/MUX-A-MUX-B-popis-odasiljackih-lokacija-i-frekvencija.php

14 godina
protjeran

blago  ti  se  .

.ja vatam{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wolverine kaže...

jel ti prima hrt 3 i 4? oni su zajedno sa rtl2 i domatv u istom multiplexu

ovdi imaš popise multiplexa prema lokaciji, pa probaj naći točni program na kojem je multiplex b di su navedeni programi

http://digitalna-televizija.net/DVB-T/MUX-A-MUX-B-popis-odasiljackih-lokacija-i-frekvencija.php

Naša san 2 meni najbliža odašiljača (oko 8-9 km udaljeni), i na oba dva pod "MUX B" stoji 53... evo slika:

I da zaboravija san napomenit da mi ni HRT 3 ni 4 neće prikaže sliku, ali ih pronađe u listi programa (isto kao i rtl2 i domatv).
Jeli može bit problem u tom USB tuneru? 

18 godina
neaktivan

jel imaš kakvu opciju kod tunera da ti prikaže jačinu signala koji prima?

eventualno nabavit dodatno pojačalo za antenu

16 godina
neaktivan

Ima mala sličica, malo triban micat antenu pa mi jačina signala na svim programima bude ili na maksimalnoj, ili na nuli (osim na rtl2, doma, hrt3,4). Znači ako je meni npr. signal za hrt1 na najboljem, to nemora nužno značit da će bit najbolji i za domu, rtl i hrt3,4?

edit: za domu, rtl i hrt3,4 mi pise da je signal "na nuli"

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.1.2013 19:28 (CroIvo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

da li drugi u tvom susjedstvu normalno primaju rtl2, doma tv i hrt 3,4?

ima li u softwareu od receivera opcija updatea? možda bi nadogradnja na najnoviji software pomogla...

16 godina
neaktivan
Wolverine kaže...

da li drugi u tvom susjedstvu normalno primaju rtl2, doma tv i hrt 3,4?

ima li u softwareu od receivera opcija updatea? možda bi nadogradnja na najnoviji software pomogla...

kazem ti da na tv-u sa ribljom kosti hvatam SVE kanale... Pogledat cu ima li koji update... Hvala na pomoci (malo je takvih) ;)

18 godina
neaktivan
CroIvo kaže...

kazem ti da na tv-u sa ribljom kosti hvatam SVE kanale...

na običnom dvb-t prijemniku? probaj na njemu pogledati postavke muxa B i usporediti sa onim što ti usb receiver je pronašao, možda je neku postavku krivo pronašao

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice