Acer Aspire 7250g - bios problem

poruka: 2
|
čitano: 3.131
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Kao prvo, hvala svima koji će probati pomoći.

Napravio sam update drivera koje sam skinuo sa njihove stranice. I tako, napravio i update BIOS-a, i laptop neće više da se pokrene kako treba. Zapravo kad se laptop upali, čuje se da se pokrenuo, i gore lampice, ali je ekran crn. Ne crn kao da je upaljen, nego baš crn kao da ne funkcionira tj. kao da je ugašen, te se ne može ničemu pristupiti, kao ni postavkama za BIOS. Negdje sam pročitao da je problem u baš u BIOS-u, i da ga treba flashirati.

Ja sam probao skoro sve: izvadio sam bateriju i držanjem power tipke probao resetirati BIOS, pa sam probao napraviti i boot-cd sa na kojemu preko kojeg se flasha BIOS i pokušao ga tako flashati. Probao sam i preko USB-a, i isto neće. Probao sam izvaditi i hard disk i cd-rom, i samo držati usb preko kojega sam probao flashati, pa ništa. Jedino ga nisam još skroz razmontirao i ručno resetirao BIOS preko jumpra.

ima li još neko rješenje ili savjet, ili mi ne gine servis.

hvala :)

(u žurbi sam pisao, pa sam stavio u ovaj podforum, modovi mogu slobodno prebaciti pod "prijenosna računala"). ispričavam se radi toga :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.7.2014 1:30 (beconne).

0 0 hvala 0
15 godina

Acer "black screen of death" je poznat bug koji pogađa Acer. Jedno od rješenja pogledaj na ovom linku:

http://lowendguru.com/2010/02/how-to-fix-the-acer-aspire-one-black-screen/

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice