Frend došao s dotičnim laptopom... veli, samo se ugasio. Uzeo ga polovnog, tek što mu je istekla jednogodišnja garancija. Držao ga je zadnja dva mjeseca na punjaču. Kaže, baterija je bila puna, ali se samo ugasio. Probao sam drugi adapter, ništa. Nema znakova života. Ni na bateriju ne radi. Vadio bat van, stavljao unutra. Ništa. Držao prekidač neko vrijeme bez baterije. Ništa. E sad, meni to jako smrdi na ploču jer ako je otišao utor napajanja, to ne bi opravdalo bateriju koja je, ako mu je za vjerovat, bila puna i barem bi se neka ledica upalila. Nažalost nemam rezervnu za probati, a lap ne daje apsolutno nikakve znakove života. Pa vas pitam za mišljenje. Imao sam slučajeva kada je zbilja ploča riknula... Lap bi se upalio i ugasio nakon cca 5-20 sekundi. Ali ovaj... ništa, kao cigla ladan.
I još nešto. Da li znate odakle naši servisi dobavljaju dijelove za razne laptope? Rade po narudžbi od uvoznika ili je to striktno ebay? Lik mi veli da mu nađem ploču a meni je to ulazud bačena lova jer nova na ebayu dođe kao pola laptopa.