Acer Aspire 5560g

poruka: 4
|
čitano: 1.424
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Acer Aspire 5560g

Frend došao s dotičnim laptopom... veli, samo se ugasio. Uzeo ga polovnog, tek što mu je istekla jednogodišnja garancija. Držao ga je zadnja dva mjeseca na punjaču. Kaže, baterija je bila puna, ali se samo ugasio. Probao sam drugi adapter, ništa. Nema znakova života. Ni na bateriju ne radi. Vadio bat van, stavljao unutra. Ništa. Držao prekidač neko vrijeme bez baterije. Ništa. E sad, meni to jako smrdi na ploču jer ako je otišao utor napajanja, to ne bi opravdalo bateriju koja je, ako mu je za vjerovat, bila puna i barem bi se neka ledica upalila. Nažalost nemam rezervnu za probati, a lap ne daje apsolutno nikakve znakove života. Pa vas pitam za mišljenje. Imao sam slučajeva kada je zbilja ploča riknula... Lap bi se upalio i ugasio nakon cca 5-20 sekundi. Ali ovaj... ništa, kao cigla ladan.

I još nešto. Da li znate odakle naši servisi dobavljaju dijelove za razne laptope? Rade po narudžbi od uvoznika ili je to striktno ebay? Lik mi veli da mu nađem ploču a meni je to ulazud bačena lova jer nova na ebayu dođe kao pola laptopa.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.1.2014 19:09 (simpa256).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Acer Aspire 5560g

Jedino sto ti mogu rec je da baterija nema veze s tim jer mozes spojit laptop i bez baterije...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Acer Aspire 5560g

Ne radi nikako. S baterijom ili bez nje, ukopčan u struju ili ne

13 godina
neaktivan
Acer Aspire 5560g

Imam dotični laptop vise od godinu dana.Laptop ima veoma lose hladjenje u igrama se grije ko sam đavo i ako je koristen vise od godinu dana vec je unutra navukao prasinu koja dodatno otezava protok zraka pa se tako lagano pregrije.Ako je prijasnji vlasnik ganjao igrice na tom laptopu a i tvoj prijatelj onda je jasno zasto je stao.Nijedan cooling pad nepomaze jedino pomaze cooling pad koji sam sam napravio ali je jako bučan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice