[Procjena] Procjena mog PC-a

poruka: 6
|
čitano: 1.191
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Pozdrav,

Koliko novaca bih mogao dobiti za "Moj PC" znaci sve komponente bi prodao osim SSD-a i jedne graficke kartice te bih zadrzao svoje napajanje i ram i ugrado svoje bivse napajanje i ram te bi konfiguracija za prodaju ovako izgledala:

CPU: Intel I5 4670k 4.6Ghz | Raijintek Nemesis
GPU: MSI GTX 760 2Gb
RAM: 2x4gb GSkill Ripways X 1600
MBO: MSI z87-g45
PSU: Chieftec 600W
HDD: 1x WD Blue 500gb 
Case: Zalman Z3 Plus (White)

+LED osvjetljenje unutra

+odlican cable managment

Ovako, naime slucajno sam zaboravio na kojem mailu sam se registirao na accu Skillzor69, pa sada sam morano novi radit
11 godina
neaktivan

Itko? Da li mogu izvuc kojih 6,5k iz njega?

Ovako, naime slucajno sam zaboravio na kojem mailu sam se registirao na accu Skillzor69, pa sada sam morano novi radit
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2014 22:55 (Skillzor70).
17 godina

Pa samo kutija nova dodje ispod 5k kuna. Windows je mislim oko 1000kn nov.

Ja bih rekao da mozes dobiti max 4200 za kutiju ako prodas po komponentama ako sve ima garanciju.

Ako ide komplet onda ces jos morat spustiti cijenu. 

Neka netko drugi jos procijeni

Probaj na njuškalu izvući neku bolju cijenu

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2014 22:41 (Patrick_cro).
14 godina
neaktivan

Što se wina tiče računaj da ne vrijede ništa, jer se za 99% kućnih korisknika hebe dal imaju orginal ili jogurt windowse, što se pak tvrtki tiče one kupuju novo pa prebijaju PDV+kaj moraju imat račune i otpisivat opremu i sl., tako da opet nemaju računice...

12 godina
neaktivan
Re: [Procjena] Procjena mog PC-a
Skillzor70 kaže...

Pozdrav,

Koliko novaca bih mogao dobiti za "Moj PC" znaci sve komponente bi prodao osim SSD-a i jedne graficke kartice te bih zadrzao svoje napajanje i ram i ugrado svoje bivse napajanje i ram te bi konfiguracija za prodaju ovako izgledala:

Ako sve ima garanciju:

CPU: Intel I5 4670k 4.6Ghz - 1300 | Raijintek Nemesis - 350
GPU: MSI GTX 760 2Gb - 1300
RAM: 2x4gb GSkill Ripways X 1600 - 400
MBO: MSI z87-g45 - 850
PSU: Chieftec 600W - 350
HDD: 1x WD Blue 500gb - 250
Case: Zalman Z3 Plus (White) 200
OS: Windows 8.1 Pro - 99% ekipe koja ce gledati ovaj komp to vrijedi 0kn jer doma imaju sve verzije windowsa

+LED osvjetljenje unutra - ovisi kakvo je - mozda 50 - 100kn

+odlican cable managment - ovo svatko radi po svom

11 godina
neaktivan

Svi ste navalili na Windowse a isto imam misljenje ko i vi ne vrijede nista jer se ljudima je** jel su oriđiđi ili od piratebaya(moji su original,retail) to sam stavio samo zato jer ako netko zeli Win 8.1 samo bi sve ocistio i ostavio OS na njemu kompletno prazan, a ako netko ne zeli nije bi problem vratit na piratski Win 7 ili koji vec zele, I da sve ima garanciju koja jos dosta traje jer sve je staro oko 4mjeseca, a vecinom se uz sve dobilo garu od 24mjeseca(neke komponente imaju i duze,moram provjeriti) i naravno imam racune za sve komponente(FuturaIT) i ram i napajanje(Links). Na njuskalu cu probat izvuc oko 6000kn(stavit cu da nije fiksna cijena) jer vidim na njuskalu se svasta moze prodat po svakakvoj cijeni. I jos cu dobit 1400kn od druge grafe i ja sam zadovoljan :) 

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.11.2014 14:59 (Skillzor70).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice