[Procjena] Procjena kompa

poruka: 9
|
čitano: 415
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozz...trebam procjenu kompa jer mi treba lova zbog selidbe...hvala unaprijed

Cpu: Intel i5 4670k

Cooler: Coolermaster 212

Mbo: Asrock z87 extreme4

Ram:2x4gb G.skill ripjaws 1600mhz

Gpu: Asus r9 270x 2gb

Hdd: 2x160gb wd,wd se 2tb,wd 1tb externi

Napajanje: Coolermaster 500w

Dvd: lg 

Monitor: Samsung 22",2253lw,1600x1050,16:10

Kuciste: Chieftec s neonkama i prozirnom stranicom,crno

Tipkovnica i mis: Sharkoon drakonia i taxtic

Zasad toliko jer tipkam s moba i nemam slika ni tocan naziv komponenti ni dokad je garancija...uglavnom je skoro sve pod garancijom i to od nedavno...cim dodem kuci update sa svim informacijama i slikama

13 godina
neaktivan
Re: [Procjena] Procjena kompa

Evo malo sam vrtio po forumu procjene i dosao sam do nekog ajmovrec podatka da skidam 25% od cijene komponenti s garancijom i 50% + godine preko garancije i dosao do podatka da bi kuciste bez mon i periferije i externog hdd-a bilo nekih 5t kn...cini mi se malcice previse..komentari?! To je po komponentama...znam da je cijelo jos dole...e sad dal bi ja mogao dobit 4000-4200 za komp tj za ovo nabrojano il je 500€ plafon?! Ak i to...lp

13 godina
neaktivan

I monitor s periferijom i externim hdd-om cca 800?! To prolazi?

Hvala unaprijed

Lp

13 godina
neaktivan

Imam 10ak upita za komp pa zahvaljujem na brzom odgovoru...hvala

14 godina

4700-4800 kn sam izračunao da bi negdje to vrijedilo bez monitora, tipkovnice, miša i vanjskog hdd-a. S njima još nekih 1200 kn više.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.9.2014 18:38 (vrinho).
13 godina
neaktivan
Re: [Procjena] Procjena kompa

Tnx....to je onda to odoka sto sam i mislio...a tim da sam mon i periferiju malcice podcijenio....al komp za 4500 i ovo drugo za 1000 ide bez je...ti...lp

14 godina

Na sve komponente sam spustio nekih 20-30% pošto ne znam koje ti nisu više pod garancijom. Na njih ide još nešto cijena dolje tako da bi to tako negdje ispalo kako kažeš. Ja ne bih išao ispod toga nikako-

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.9.2014 18:46 (vrinho).
13 godina
neaktivan

Da ne otvaram novu temu...imam nekih stvari tipa lan kabl od cca 5-15..20m..kablove za zvucnike 3.5 il 2.5 kvadrata...nisam siguran..isto dosta metara...tako i cinceve...3.5mm...razdjelnike na 2..3...muski...zenski..ostalo od nocnog kluba sto sam drzao...pa ak kom treba...razglas prodan...i tako..ima tu jos i komponenti...i svega...ugl sam s frendom skupa smo skupljali dijelove i slagali kompove za djecu s posebnim potrebama..njima je to super i ne brinu ih gigahertzi i terabajti..pa eto ako ima tko da bi takvo nesta radio ja bi donirao sta imam i mogu..mozda i potaknem neku akciju ovdje...lp

13 godina
neaktivan

Ajmo rec imam dual intel stari 2.8 775 socket..ddr mozda...napajanje imam...kuciste imam...dvd imam..graf mislim da imam...mon imam crt..hdd neki manji imam...i tako...nebitno i sad ako tko ima mat...napajanje...ovo...ono...ne bitno i ako zna da ce otic negdje gdje ce bit ispravno i korisnici odusevljeni...ja svoje poklanjam...tako i cim dobijem nesto i dalje dajem i poklanjam...uvijek se nesto nade a i dobijem...tih parsto kuna mi treba...necu sad u svoje financije ali mogu bez njih a nekome ce dobro doci..sorry na postovima..a ne znam ni di bi to stavio...hvala jos jednom i lp iz slavonije....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice