Procjena konfiguracije

poruka: 7
|
čitano: 2.844
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Procjena konfiguracije

zanima me koliko bi bila neka normalna cijena za sljedecu konfiguraciju:

xeon x3520

8gb ram

300 gb intel ssd

500 gb hdd

win 7 pro

nudi mi se mogucnost da ju uzmem za 3300 kn, pa me zanima jel to dobra cijena, posto se meni cini super ponuda.

15 godina
Procjena konfiguracije

a matična ploča je..??

po meni rizičan socket zbog ploča kojih nema ako ti rikne  ili su preskupe (a onda ti ni cpu ništa ne znači)

također zavisi za šta ti treba pc

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2015 10:52 (electro).
17 godina
Re: Procjena konfiguracije

To je ovaj hp workstation. To uzimam od kolege, koji mi daje garanciju, tako da me eventualni karovi ne brinu. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.3.2015 9:56 (Ramo).
17 godina
protjeran
Ramo kaže...

zanima me koliko bi bila neka normalna cijena za sljedecu konfiguraciju:

xeon x3520

8gb ram

300 gb intel ssd

500 gb hdd

win 7 pro

nudi mi se mogucnost da ju uzmem za 3300 kn, pa me zanima jel to dobra cijena, posto se meni cini super ponuda.

Xeon® Processor W3520

Ramo kaže...

To je ovaj hp workstation. To uzimam od kolege, koji mi daje garanciju, tako da me eventualni karovi ne brinu. 

Cak i pise da je W3520

To ti je zastarjeli wrkstejshn. Ako je to ful novo iz zazidanog hangara i s garancijom od 3g onda je 3300kn povoljno :D

Usput to nema ni monitor osim sto nema plocu :D

Kakvu garanciju daje lega?

17 godina
Procjena konfiguracije

konfiguracija je kompletna, bez monitora. Garancija je ako bilo sto ode mijenja mi komplet masinu, zbog tog i uzimam jer sam svjestan da je to dosta star workstation. Ali je u "mint" stanju sto bi rekli Ameri

13 godina
protjeran
Ramo kaže...

konfiguracija je kompletna, bez monitora. Garancija je ako bilo sto ode mijenja mi komplet masinu, zbog tog i uzimam jer sam svjestan da je to dosta star workstation. Ali je u "mint" stanju sto bi rekli Ameri

konfa iz 2009 godine da neznam kakvo "mint" stanje(nadam se pozlaceno:) nemre vrijediti 100€ kamoli 450..zamisli workstation... jedino sto vrijedi vise novaca su mozda tih 12gb rama!lp

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
17 godina
protjeran
Stjepanj kaže...
Ramo kaže...

konfa iz 2009 godine da neznam kakvo "mint" stanje(nadam se pozlaceno:) nemre vrijediti 100€ kamoli 450..zamisli workstation... jedino sto vrijedi vise novaca su mozda tih 12gb rama!lp

Što je najgore svugdje navodi samo tih 8GB ... sto bi se reklo gospoja nepoznata ploca je dual channel .... odnosno jedina prednost ako ju uopce tako stara arhitektura moze imati je osla u vodu. Tako da ne vrijedi novaca osim da se ekipa moze pohvaliti za brend. No mozda za neke specificne potrebe tko bi ga znao. Generalno ne vrijedi.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice