zanima me koliko bi bila neka normalna cijena za sljedecu konfiguraciju:
xeon x3520
8gb ram
300 gb intel ssd
500 gb hdd
win 7 pro
nudi mi se mogucnost da ju uzmem za 3300 kn, pa me zanima jel to dobra cijena, posto se meni cini super ponuda.
xeon x3520
8gb ram
300 gb intel ssd
500 gb hdd
win 7 pro
nudi mi se mogucnost da ju uzmem za 3300 kn, pa me zanima jel to dobra cijena, posto se meni cini super ponuda.
a matična ploča je..??
po meni rizičan socket zbog ploča kojih nema ako ti rikne ili su preskupe (a onda ti ni cpu ništa ne znači)
također zavisi za šta ti treba pc
To je ovaj hp workstation. To uzimam od kolege, koji mi daje garanciju, tako da me eventualni karovi ne brinu.
xeon x3520
8gb ram
300 gb intel ssd
500 gb hdd
win 7 pro
Xeon® Processor W3520
To je ovaj hp workstation. To uzimam od kolege, koji mi daje garanciju, tako da me eventualni karovi ne brinu.
Cak i pise da je W3520
To ti je zastarjeli wrkstejshn. Ako je to ful novo iz zazidanog hangara i s garancijom od 3g onda je 3300kn povoljno :D
Usput to nema ni monitor osim sto nema plocu :D
Kakvu garanciju daje lega?
konfiguracija je kompletna, bez monitora. Garancija je ako bilo sto ode mijenja mi komplet masinu, zbog tog i uzimam jer sam svjestan da je to dosta star workstation. Ali je u "mint" stanju sto bi rekli Ameri
konfiguracija je kompletna, bez monitora. Garancija je ako bilo sto ode mijenja mi komplet masinu, zbog tog i uzimam jer sam svjestan da je to dosta star workstation. Ali je u "mint" stanju sto bi rekli Ameri
konfa iz 2009 godine da neznam kakvo "mint" stanje(nadam se pozlaceno:) nemre vrijediti 100€ kamoli 450..zamisli workstation...
jedino sto vrijedi vise novaca su mozda tih 12gb rama!lp
konfa iz 2009 godine da neznam kakvo "mint" stanje(nadam se pozlaceno:) nemre vrijediti 100€ kamoli 450..zamisli workstation...
jedino sto vrijedi vise novaca su mozda tih 12gb rama!lp
Što je najgore svugdje navodi samo tih 8GB ... sto bi se reklo gospoja nepoznata ploca je dual channel .... odnosno jedina prednost ako ju uopce tako stara arhitektura moze imati je osla u vodu. Tako da ne vrijedi novaca osim da se ekipa moze pohvaliti za brend. No mozda za neke specificne potrebe tko bi ga znao. Generalno ne vrijedi.