Ugradnja oglasa u windows aplikaciju

poruka: 10
|
čitano: 825
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Može li se nekeko ugraditi oglase u windows aplikaciju (windows desktop točnije ne metro aplikaciju)?

To bi trebali po mogućnosti biti oglasi koji stoje u oknu vertikalne orjentacije te ni na kakav način ne prekidaju ili "pauziraju" rad programa niti zahtjevaju pažnju korisnika. Tražio sam po google-u ali sve vodi na oglase u metro aplikacijama, što meni ne treba. 
Inače programiran u C#-u 

IRebic
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Ugradnja oglasa u windows aplikaciju

Nađi tvrtku koja nudi oglase i problem rješen. Doduše, čim staviš reklame u aplikaciju računaj da će vrlo brzo svi antivirus flagati tvoju aplikaciju kao potencijano malicioznu, dok i sam sajt na kojemu se nalazi bi mogao biti flagan od strane googlea.

13 godina
neaktivan

Bok, evo predlažem ti da (ako radis u Visual Studio-u) staviš PictureBox, napraviš banner na bannerfans.com (pogledaj banner1↓↓) i kod tipa:

System.Diagnostics.Process.Start("iexplore.exe", "http://adf.ly/oWTkV");

//(ovo drugo je samo primjer, moze biti bilo koji URL)

EDIT: I da, Anti-Virus ti neće stvarati probleme. ;D

banner1 banner1
http://adf.ly/HFD9N
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.5.2014 9:09 (kuhta2).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
odjavljen

Ti oglasi bi se "vukli" od negdje live, ili?

Jedino mi pada na pamet napraviti kontrolu koja će sve raditi u drugom threadu i nemaš brige. Nju zalijepiš gdje ti odgovara i eto. Iako, ovo govorim napamet - vjerojatno ćeš morati brinuti o Invoke-anju i sl. ali načelno ne bi trebalo biti problema

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nije problem napravit kontrolu u drugom threadu, problem je samo od koga "vuć" te oglase (već spomenuta tvrtka koja bi se htjela oglašavati ili nešto slično)...
Ako to nije lako izvediva opcija postoji li neki drugi način sitne zarade na besplatnoj aplikaciji? 

IRebic
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.5.2014 14:47 (IRebic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
IRebic kaže...

Nije problem napravit kontrolu u drugom threadu, problem je samo od koga "vuć" te oglase (već spomenuta tvrtka koja bi se htjela oglašavati ili nešto slično)...
Ako to nije lako izvediva opcija postoji li neki drugi način sitne zarade na besplatnoj aplikaciji? 

Moraš negdje hostati podatke o oglasima - nema druge. Ili na nekom svom ftp serveru ili tako nešto.

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan

To i nije neki problem, samo gdje "upecati" nekoga voljnog oglašavati se na taj način

IRebic
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
IRebic kaže...

To i nije neki problem, samo gdje "upecati" nekoga voljnog oglašavati se na taj način

Ti nemaš problem tehničke, programske prirode, više imaš marketinške. To je tvoj problem.

Vidim da je Store App u pitanju, veoma je slična Windows Phone-u, ja sam na WP to radio tako da slike stavim u local storage i samo ih indeksiram u XML-u, koji predajem Ad kontrolim, ona je dio standardnih kontrola WP-a, mislim da je i kod Store-a.

17 godina
neaktivan

Obična je aplikaciju u C#... 

IRebic
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

E ne znam ti onda, jer ovaj Advertising SDK nije za WinForms i WPF apps.

Inače, malo guglaj advertising services ili tako nešto, moraju biti neki servisi kao Google Ad Sense...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice