Programiranje stranice kao eBay

poruka: 9
|
čitano: 2.989
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Naslov sve govori, voli bih da vidim vase misljenje o tome sta ej sve potrebno i koliko vremena da se isprogramira slicna stranica kao eBay ili PIK.ba?

Zanima me isto koliko bi kostalo novca d se plati programer koji bi ovo mogao da napravi kvalitetno naravno i dali se admin panel razlikuje puno od ostalih stranica tipa potali ili nesto slicno tome?

HVALA

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Programiranje stranice kao eBay

Evo za 3000 kn ja ti napravim takvu stranicu :)

15 godina
neaktivan

Znaci za nekih 700 KM mi napravis stranicu koja nece biti smece? Kakav je admin panel msm kako bih aj to mogao odrzavati, koliko je komplikovano.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

@autor teme - pogledaj na elance.com i freelancer.com (te slične stranice) koliko otprilike košta takva stvar.

The guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life might not get anything at all.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da pogledat cu, ali me zanima vase misljenje otprilike koliko to kosta i dali bi to trebao odrzavati neko ko je strucan ili moze neko ko je rukovodio nekim portalom i slicim stranicama?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kezualac kaže...

Da pogledat cu, ali me zanima vase misljenje otprilike koliko to kosta i dali bi to trebao odrzavati neko ko je strucan ili moze neko ko je rukovodio nekim portalom i slicim stranicama?

Ako se dobro odradi posao mislim da nebi trebalo biti problema sa time da netko ko je vodio neki portal nebi mogao voditi i ovo,no za sve tehnicke poteskoce ces trebat nekoga da ti to rijesi..

Mozda je cak dobro krenut s nekim konceptom foruma kao kupoprodajne stranice.

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 22:26 (zerocool12).
15 godina
neaktivan

Hoces da kazes da bi bilo bolje napraviti neki forum koji ce se ticati kupoprodaje ili sam pogresno shvatio? :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kezualac kaže...

Hoces da kazes da bi bilo bolje napraviti neki forum koji ce se ticati kupoprodaje ili sam pogresno shvatio? :D

Ma ne, nego mozda bi ti bilo jednostavnije to sve napraviti kao neki forum (ne mroa izgledati kao klasicni forumi, samo nacin rada stranice)..

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
15 godina
neaktivan

Aha shvatio sam hvala ti, mozda nesto tako i uradim jer je mnogo lakse nego ovo prije sto sam mislio...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice