Program za kupnju

poruka: 6
|
čitano: 1.482
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Program za kupnju

Pozdrav svima!

Svatko od Vas se je susreo sa kupnjom nekakvih stvarčica na raznim hrvatskim oglasnicima(Njuskalo,oglasnik...)ali bezuspješno ili je prodan pred 1h ili 10min,kao većina u mom slučaju!

Sad me zanima,dal postoji kakav program da u njega zadaš što tražiš,zadaš cijenu i da ti takvi oglasi dolaze na mail ili u SMS poruci. Hvala svima na pomoći.😊

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Program za kupnju

Ne, to sta ti trazis bi kostalo jer mail bi se slao preko servera(koji se placa), a za sms poruke mislim da ni ne moram govoriti da se placaju. Inace njusakalo ima cisto dobru trazilicu, ako ti je tesko svaki put otvoriti njuskalo i upisat sta trazis, u kojem rasponu cijene itd., onda mozes imat spremljen link. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Program za kupnju

Ja sam i svjestan toga da se takvo što plača,a samo neznam koliko?

misliš da bi bilo problem to napraviti?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Program za kupnju

Ne znam kolko znas programirati, ali tako nesta bi se napravilo kao web service, no slanje sms poruka bi te najvise kostalo. To ne bi bilo problem napraviti, vec bi bilo dosta posla, a nikom se to neda raditi jer bas nema nekog smisla kad imas vec njuskalo trazilicu, a i dolazi pitanje dali bi njuskalo to dopustilo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Program za kupnju

Jel ti to znas slozit?ja programirat neznam.

Koja bi bila cijena?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Program za kupnju

Znao bi al sumnjam da bi ti to njuskalo dopustilo. Prvo opetrecivao bi im servere, a drugo zaradjivao bi sa njihovim sadrzajem....

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice