Pitanje execl tablica kao program

poruka: 4
|
čitano: 773
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Pitanje...

napravio sam nekakav sustav u excelu koji sluzi za predvidanje prihoda pa me zanima moze li se i u cemu najlakse napraviti nekakav "program" od toga?

u principu da radi isto samo da nije excel nego neka web aplikacija recimo...

ps. ako sam u krivom podforumu ispricavam se...

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Pitanje execl tablica kao program

Trebao bi isprogramirat nesto sto ce ti pisat/citat po excel tablici u pozadini, a prikazivat/unosit podatke preko weba.

Pogledaj postoji li nesto za citanje/pisanje po excel tablicama u php-u ili nekim drugim programskim jezicima. Sve ostalo bi trebalo biti jednostavno za izvest.

Al mislim da je bolje napraviti web aplikaciju iz nule. Formule imas, jednostavnosti radi si predocis tablicu kao matricu ili poljem polja i radis pomocu toga.

Linux, Arch Linux. Dvorak keyboard layout.
14 godina
neaktivan
Re: Pitanje execl tablica kao program

Obicno cim excel probas u nesto ucitat rezultat budu problemi. Inace ako si za .net onda mozes s programske strane otvoriti excel i citati/zapisivati u njega iz koda preko OpenXML-a. samo vjerojatno bi ti bilo lakse sve formule koje imas u excelu prepisat u kod i napravit aplikaciju koja ne koristi excel.

14 godina

da.. logicno bi bilo pocet od nule posto idejno rjesenje imam i sve je poslozeno.. u kojem bi programu to bilo najlakse napravit?

ma evo jedno glupo pitanje ali pitat cu ga svakako.. u kojem programu bi ja to mogao napravit sam? znanje mi je malo iznad 0 sto se tice programiranja, davno prije sam se igrao u HTMLu :)

postoji li nekakvo sucenje u kojem se moze "nacrtat" sto zelim?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice