Problem sa Android aplikacijom

poruka: 2
|
čitano: 5.883
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

Pozdrav svima, convert sam forum jedan u android studio uz nekih dodatnih opcija. Zavrsio sam kod, testirao aplikaciju u android studiu i sve odlicno radi samo sto ima jedan problem. Kreirao sam poddomenu tog foruma pod imenom m.sajt.com (Primer je samo, M - mobilna verzija) i lepo ubacim sve te fajlove iz projekta i nema da se prikaze taj forum sa tim kodom jednostavno fajlove pokazuje po imenu. Pomoc ako moze, prvi put s ovim radim i prva aplikacija mi je. Hvala vam

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi imam problem sa android aplikacijom. Zelim da se konektujem na server na kome se nalazi firebird baza. Preko vpn sam nakacen na server. Ucitao sam driver za konekciju. Dobra mi je putanja.

Moj kod je sledi :

tx=(TextView) findViewById(R.id.txtV);

try
        {

//regitsracija drajvera
            Class.forName("org.firebirdsql.jdbc.FBDriver");
            tx.setText("KONEKTOVAO SAM SE");

//konekcioni string
            String sCon = "jdbc:firebirdsql://192.xxx.xx.xx:3050/xxx/xxx/xxx/xxx.FDB";
            @SuppressWarnings("unused")
         Connection con = DriverManager.getConnection(sCon, "d", "a");

}catch(Exception ex)
       {

tx.setText("nisam se konektovao");
        }

03-16 11:30:41.665: E/memtrack(4383): Couldn't load memtrack module (No such file or directory)

03-16 11:30:41.665: E/android.os.Debug(4383): failed to load memtrack module: -2

Dobijam sledecu gresku molim za pomoc, ali ipak na emulator mi ispisuje "nisam se konektovao"..

Cak i kada pokrenem aplikaciju koju sam samo kreirao, dobijam ovu gresku..

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice