Dobitnike možete vidjeti na www.vipnet.hr/android - nažalost nisam ništa dobio. Mogli su barem svima dati HTC Tattoo ili Wildfire kao utješnu nagradu..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ista situacija kao i u susjeda Srba, još i gora :) onaj tko je vidio tko je tamo dobio nagrade, i tko je ovdje dobio nagrade...sve će mu biti jasno ;)
sramota (jedan od brojnih npr. ZETPanic).
svejedno, čestitka pobjedniku.
Čestitke pobjednicima, ali i svima koji su sudjelovali!
ista situacija kao i u susjeda Srba, još i gora :) onaj tko je vidio tko je tamo dobio nagrade, i tko je ovdje dobio nagrade...sve će mu biti jasno ;)
sramota (jedan od brojnih npr. ZETPanic).
svejedno, čestitka pobjedniku.
Moram priznati da ne shvaćam. Na što si svebee mislio?
Eh da, da li je itko na Android Marketu uspio pronaći aplikaciju koja je odnijela prvu nagradu?
nije mi jasno kako su npr. ZETPanic ili mPlaćanje pobrali nagradu (Desire)...
mPlaćanje mi se još čini i uredu, ali ZETPanic je stvarno preejednostavna za nagradu..barem prema onome što sam vidio na netu.
mPlaćanje mi se još čini i uredu, ali ZETPanic je stvarno preejednostavna za nagradu..barem prema onome što sam vidio na netu.
Baš bih volio čuti objašnjenje/odgovor od žirija što je tako dobro u tom programu :)
Također ako može Petric odgovoriti (ako zna kao član žirija), ili netko, hoće li biti objavljen popis svih prijavljenih aplikacija (ili je već negdje postavljen a ja ga ne vidim)? Hvala lijepa.
Baš bih volio čuti objašnjenje/odgovor od žirija što je tako dobro u tom programu :)
Također ako može Petric odgovoriti (ako zna kao član žirija), ili netko, hoće li biti objavljen popis svih prijavljenih aplikacija (ili je već negdje postavljen a ja ga ne vidim)? Hvala lijepa.
Koliko je onda ljudi s BOL foruma pokupilo nagradu ?
Mi smo dobili HTC Desire za MusicMap
A sto se tice zirija...ipak se odlucivalo sa tri strane (BUG, Carnet, VIP) sto tesko da moze biti objektivnije, a i software ne mora biti kompliciran da bi bio uspjesan....dosta je subjektivno to sto je kvalitetna aplikacija ili ne. Vrijeme (useri) ce pokazati