Objavljeni su dobitnici

poruka: 10
|
čitano: 3.924
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Objavljeni su dobitnici

Dobitnike možete vidjeti na www.vipnet.hr/android - nažalost nisam ništa dobio. Mogli su barem svima dati HTC Tattoo ili Wildfire kao utješnu nagradu..

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Objavljeni su dobitnici

ista situacija kao i u susjeda Srba, još i gora :) onaj tko je vidio tko je tamo dobio nagrade, i tko je ovdje dobio nagrade...sve će mu biti jasno ;)

sramota (jedan od brojnih npr. ZETPanic).

svejedno, čestitka pobjedniku.

.com
15 godina
Objavljeni su dobitnici

Čestitke pobjednicima, ali i svima koji su sudjelovali!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
svebee kaže...

ista situacija kao i u susjeda Srba, još i gora :) onaj tko je vidio tko je tamo dobio nagrade, i tko je ovdje dobio nagrade...sve će mu biti jasno ;)

sramota (jedan od brojnih npr. ZETPanic).

svejedno, čestitka pobjedniku.

Moram priznati da ne shvaćam. Na što si svebee mislio?

15 godina
neaktivan
Objavljeni su dobitnici

Eh da, da li je itko na Android Marketu uspio pronaći aplikaciju koja je odnijela prvu nagradu?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nije mi jasno kako su npr. ZETPanic ili mPlaćanje pobrali nagradu (Desire)...

.com
16 godina
svebee kaže...

mPlaćanje mi se još čini i uredu, ali ZETPanic je stvarno preejednostavna za nagradu..barem prema onome što sam vidio na netu.

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
svebee kaže...

mPlaćanje mi se još čini i uredu, ali ZETPanic je stvarno preejednostavna za nagradu..barem prema onome što sam vidio na netu.

Baš bih volio čuti objašnjenje/odgovor od žirija što je tako dobro u tom programu :)

Također ako može Petric odgovoriti (ako zna kao član žirija), ili netko, hoće li biti objavljen popis svih prijavljenih aplikacija (ili je već negdje postavljen a ja ga ne vidim)? Hvala lijepa.

.com
15 godina
neaktivan
svebee kaže...
DamageHigh kaže...
svebee kaže...

Baš bih volio čuti objašnjenje/odgovor od žirija što je tako dobro u tom programu :)

Također ako može Petric odgovoriti (ako zna kao član žirija), ili netko, hoće li biti objavljen popis svih prijavljenih aplikacija (ili je već negdje postavljen a ja ga ne vidim)? Hvala lijepa.

Koliko je onda ljudi s BOL foruma pokupilo nagradu ?

http://www.woodgamesfx.com
15 godina
neaktivan
Objavljeni su dobitnici

Mi smo dobili HTC Desire za MusicMap

A sto se tice zirija...ipak se odlucivalo sa tri strane (BUG, Carnet, VIP) sto tesko da moze biti objektivnije, a i software ne mora biti kompliciran da bi bio uspjesan....dosta je subjektivno to sto je kvalitetna aplikacija ili ne. Vrijeme (useri) ce pokazati

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice