Editovanja APK fajla ?

poruka: 7
|
čitano: 3.039
|
moderatori: XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Editovanja APK fajla ?

Ako mozes importat assete u unity3d dovrsi tamo igru i onda mozes publish na koju god platformu hoces, samo sto mora bit od unity-a splash screen na pocetku ako koristis free verziju

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Editovanja APK fajla ?

Vjerojatno ces morat ako nisi nista morao programirat u ovom stencylu

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Editovanja APK fajla ?

Hmm, tesko da ces moc, sumnjam da su radili na kompatibilnosti izmedu 2 razlicita game engine-a, a i unity ne korsit javu vec c# i javascript.

Al posto te nista nekosta da probas neke stvari importat u unity jer je besplatan bilo bi ti najbolje da sam probas

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Editovanja APK fajla ?

Nemam pojma, sori

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Editovanja APK fajla ?
Nisam mogao naći ToS Stencyla, pa ću probati koristiti zdrav razum. Napravio si igru u besplatnoj verziji, znajući da ćeš tako moći dobiti samo Flash, i znajući da si ne možeš priuštiti 200€ troška na kupovinu verzije s kojom možeš koristiti Android. Zatim si dobio APK koji služi samo za testiranje i želiš ga objaviti bez da platiš. A sad malo razmisli, da ti možeš objaviti na Androidu bez da im platiš, zašto bi itko drugi tko želi objaviti na Androidu ikad platio? Logično je da ti oni to ne bi dopustili, a da objaviš bi te vjerojatno i tužili. Na svojoj stranici imaju kontakt za DMCA prijave, tako da te može prijaviti bilo tko. Savjet, objavi ovu igru u Flashu i zaboravi na Android. Sam si rekao da nemaš novaca za kupovinu te verzije, a pokušavanje zaobilaženja tog ograničenja ti neće donijeti ništa dobro. Ako želiš raditi cross platform igre, ja bih ti preporučio libGDX. Besplatan je, open source, možeš objaviti na Androidu, iOS-u (ako imaš Mac), HTML5 i Javi (Windows, Linux, Mac). Nije baš najlakši alat za početnike, ali za te novce nema boljeg.
Trava raste tamo gdje je posadiš.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Editovanja APK fajla ?
Pitanje je možeš li ti vjerovati nekoj random osobi s interneta. Da bi ti netko publishao igru, pretpostavljam da im moraš poslati cijeli projekt i source code, a nećeš nikako moći dokazati da je source code tvoj ako te ta osoba jednostavno pokrade. Stojim pri svom mišljenju da ti je najbolje da jednostavno staviš igru na Flash i objaviš na neki site kao Newgrounds, zaboraviš na Android i počneš koristiti neki drugi alat s kojim ćeš moći izdati igru za Android.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Editovanja APK fajla ?

Gle, ja sam ti napisao što bih ja napravio na tvom mjestu. Ako tebi legalnost i moral nisu važni, slobodno objavi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice