[Prodaja] PS5 controller zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 750
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
[Prodaja] PS5 controller

Prodajem PS5 kontroler. Ni nije tolko korišten, ne znam jel zbog toga, ali ima stick drift na lijevom analogu. I probao sam one fore, stisni pa vrti u jednu stranu pa u drugu itd. I čak i pomogne malo, ali i dalje tu i tamo skrene u lijevo pa eto, ako se nekom da popravljat ili se usudi otvorit pa se s tim zajebavat. Nisam siguran za cijenu, evo stavljam 20 eura.

EDIT: Više nije dostupno

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2025 8:49 (Hazar).
4 godine
[Prodaja] PS5 controller

ak ima garanciju odi ga zamjeni u Santu Domenicu ;)

Turky
14 godina
Re: [Prodaja] PS5 controller
Kimera kaže...

A nema jbg, razmišljao sam da uzmem noviji koji imam uz njega doma i odnesem ovaj stari s računom od novijeg na koji imam garanciju jer su isti pa da probat tak uvalit, ali sam skužio da ima iza barkod. To bi sigurno očitali i dobio bi lekciju :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2025 12:27 (Hazar).
14 godina
Re: [Prodaja] PS5 controller
Hazar kaže...
Kimera kaže...

A nema jbg, razmišljao sam da uzmem noviji koji imam uz njega doma i odnesem ovaj stari s računom od novijeg na koji imam garanciju jer su isti pa da probat tak uvalit, ali sam skužio da ima iza barkod. To bi sigurno očitali i dobio bi lekciju :D

realno, dok sam imao u startu plejku, 2x gamepada sam nosio u sanctu s računom i apsolutno nikad nisu pogledali niti testirali 'stvarnost' drifta već su svaki put samo dali novi.
Nažalost problem stick drifta je bio katastrofa sa ranijim modelima gamepadova.

14 godina
[Prodaja] PS5 controller

Nije prošlo kao da ima garanciju, ali je Sancta ponudila staro za novo za 45 eura pa sam to prihvatio. Uglavnom, kontroler više nije dostupan

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice