[Prodaja] PS BD R&C bundle ( 2 igre)+ PSN acc( Fif

poruka: 6
|
čitano: 1.299
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine

Prodajem PS5 BlueRay R&C bundle kupljen u Sancti Domenici 18.6.2021 s računom i garancijom do 7.2022.

Uz konzolu dolazi R&C Rift apart igra te Spiderman Miles Morales, charging station te CRNI Dualsense ( novi,12mj gar) jer sam jučer reklamirao bijeli koji je došao uz konzolu ( drift).

Također,uz konzolu dolazi i PSN account ( američki) s navedenim:

FiFa22

GTA definitive edition

AC odissey

Sackboy

COD Modernwarfare

PS Now pretplata ( do 9.2022.)

Ps Plus pretplata ( do 8.2022)

Sve igre su kupljene s tim acc tako da nije sharean.

Konzola se prodaje zbog manjka vremena te je mažena i pažena. Cijena nije fiksna te me također zanima zamjena za grafičku u okviru cijene.

Cijena : 5800kn za forumaše

https://www.njuskalo.hr/ps5-konzole/playstation-5-ratchet-clank-bundle-2-igre-fifa-22-psn-acc-oglas-36017268

4 godine

Konzola gola prodana,ostao acc.

Cijena = 750kn

4 godine

bump

4 godine

bump 650kn

17 godina

Zašto na nekom siteu ne prodaš amerikancu? Mislim dosta ljudi su ovdje skeptični prema tim prekooceanskim accountima, a sa druge strane mislim da bi ti tamo puno prije otišao takav account nego ovdje.

Uplata preko nekog servisa, pa ni ne zna odakle si...

4 godine
Re: [Prodaja] PS BD R&C bundle ( 2 igre)+ PSN acc(
Rhodin kaže...

Zašto na nekom siteu ne prodaš amerikancu? Mislim dosta ljudi su ovdje skeptični prema tim prekooceanskim accountima, a sa druge strane mislim da bi ti tamo puno prije otišao takav account nego ovdje.

Uplata preko nekog servisa, pa ni ne zna odakle si...

Prvo sam planirao našima prodati jer realno za te novce se stvarno isplati ( praktički onaj koji hoće platit ps+ i ps now dobije igre) , ako će netko uzet super, ako ne otići će preko servisa...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice