[Prodaja] DJI Mini 2 SE

poruka: 6
|
čitano: 837
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
[Prodaja] DJI Mini 2 SE

Prodajem dron iz naslova.

Dron je dio paketa DJI Mini 2 SE Fly more combo i potpuno je ispravan. U paketu nedostaju 2 ili 3 krilca koja su se oštetila. U tu svrhu kupljen je paket dodatne opreme i rezervnih dijelova koji nikad nije otvoren niti korišten. U opremi se nalaze zaštite za kameru, zaštite za krila koje sprječavaju oštećenje krilaca prilikom sudara u leti, rezervna krilaca i druge stvari.

Osobno preuzimanje.

Cijena 300 EUR.

250 EUR 

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.1.2025 16:46 (Azmo).
15 godina
Re: [Prodaja] DJI Mini 2 SE
Azmo kaže...

Prodajem dron iz naslova.

Dron je dio paketa DJI Mini 2 SE Fly more combo i potpuno je ispravan. U paketu nedostaju 2 ili 3 krilca koja su se oštetila. U tu svrhu kupljen je paket dodatne opreme i rezervnih dijelova koji nikad nije otvoren niti korišten. U opremi se nalaze zaštite za kameru, zaštite za krila koje sprječavaju oštećenje krilaca prilikom sudara u leti, rezervna krilaca i druge stvari.

Osobno preuzimanje.

Cijena 300 EUR.

Pozdrav, oprosti na upadu, al' jel to ovaj isti model

DJI Mini 4K dron za snimanje iz zraka
Novi je 319 € 

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
12 godina
[Prodaja] DJI Mini 2 SE

Nije isti dron. Ovom koji ja prodajem varira cijena ovisno da li je dio ovog paketa koji ja imam ili dolazi zasebno.

https://www.mikronis.hr/Proizvod/drone-dji-mini-2-se-cp-ma-00000573-01/41893?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click

https://www.makromikrogrupa.hr/dron-dji-mini-2-se-fly-more-combo

Ali evo korigirat ću cijenu iako imam i dodatnu opremu.

14 godina
[Prodaja] DJI Mini 2 SE

Koliko baterije imaju ciklusa punjenja?

12 godina
[Prodaja] DJI Mini 2 SE

Ne znam. Nisam ga koristio. Ne kužim se u dronove.

12 godina
Re: [Prodaja] DJI Mini 2 SE
Prodano kolegi s foruma @Juksi

Uživaj s dronom!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice