[Prodaja] Xiaomi Mi 9T 6/64Gb zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 1.387
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
6 godina
neaktivan
[Prodaja] Xiaomi Mi 9T 6/64Gb

Pozdrav,

U prodaju ide 9T u top stanju, vidljivo na slikama, kupljen 9.2019.

Od opreme: full bundle (kutija i papiri), original punjač (ali na žalost bez USB kabela, original je jednostavno prestao puniti pa sam koristio od cure), neotvoreni hydrogel za ekran i tri maskice.

Na mobitelu se već nalazi hydrogel stavljen nedavno te su na njemu od prvog dana, ekran je bez crtice.

Također vratio sam sve original tvorničke folije na mobitel nazad (da sačuvao sam ih) te tko kupi imati će priliku još jednom ponoviti proces unboxinga.

Mobitelu je otključan bootloader i nalazi se recovery ali sam vratio nazad službeni MIUI sustav. Zadnje dvije godine je bio upogonjen custom sustavom crDroid, fluidan bez greške i baterija bi izvlačila do dan danas 7h SOTa -+1h ovisi od korištenja. Gcam fenomenalno radi na njemu.

Cijena: 750kn

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.12.2022 15:59 (Mr.Inferno).
6 godina
neaktivan

Up:

90€

7 godina
Re: [Prodaja] Xiaomi Mi 9T 6/64Gb

Koliko bi trajalo da se vrati bivsi os ovaj costum sta je bio prije miuia? I jel gcam radi bolje uz taj costum os ili original miui? 

6 godina
neaktivan
Re: [Prodaja] Xiaomi Mi 9T 6/64Gb

Doslovno minute. Skineš custom rom i bootaš u recovery, prebaciš ga na mobitel i instaliraš od tamo. A za kameru, pošto je to gcam koji koristi svoj algoritam za obradu rekao bih da nema razlike. Ali stvarno je šteta koristiti miui na ovom uređaju jer ima toliko podrške za custom sustave koji su up to date i rade vrhunski.

6 godina
neaktivan

Up.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice