Mobitel je u izvrsnom stanju i radi besprijekorno kao od prvoga dana. Korišten je stalno u silikonskoj magsafe maskici koju dobivate besplatno uz mobitel. Sve je kupljeno u iStyleu u 9. mjesecu 2021., a račun imam i dalje. Kapacitet baterije je 87%. Jedino što na mobitelu trebate napraviti je očistiti utor za kabel, koji zbog nakupljane prašine ponekad zna imati slabiji kontakt pri punjenju (utor je očišćen, tako da žično punjenje, kao i bežično, radi savršeno). Razlog prodaje mobitela je kupnja novijeg modela.
Cijena: 650€ + poštarina
Moguće je osobno preuzimanje u Zagrebu ili slanje putem Pošte.
[Prodaja] IPhone 13 Pro 128GB Graphite 87% baterij
- poruka: 10
- |
- čitano: 2.937
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bump
Mobitel je u izvrsnom stanju i radi besprijekorno kao od prvoga dana. Korišten je stalno u silikonskoj magsafe maskici koju dobivate besplatno uz mobitel. Sve je kupljeno u iStyleu u 9. mjesecu 2021., a račun imam i dalje. Kapacitet baterije je 87%. Jedino što na mobitelu trebate napraviti je očistiti utor za kabel, koji zbog nakupljane prašine ponekad zna imati slabiji kontakt pri punjenju. Što se tiče bežičnog punjenja, ono radi savršeno. Razlog prodaje mobitela je kupnja novijeg modela.
Jesi toliko lijen očistiti to sam?
Uzmi čačkalicu, prelomi ju na pola, malo alkohola i očisti to da budući vlasnik ne mora dodirivati tvoje dlake, prašinu i sadržaj džepa koji je završio u utoru.
Mobitel je u izvrsnom stanju i radi besprijekorno kao od prvoga dana. Korišten je stalno u silikonskoj magsafe maskici koju dobivate besplatno uz mobitel. Sve je kupljeno u iStyleu u 9. mjesecu 2021., a račun imam i dalje. Kapacitet baterije je 87%. Jedino što na mobitelu trebate napraviti je očistiti utor za kabel, koji zbog nakupljane prašine ponekad zna imati slabiji kontakt pri punjenju. Što se tiče bežičnog punjenja, ono radi savršeno. Razlog prodaje mobitela je kupnja novijeg modela.
Uzmi čačkalicu, prelomi ju na pola, malo alkohola i očisti to da budući vlasnik ne mora dodirivati tvoje dlake, prašinu i sadržaj džepa koji je završio u utoru.
Nisam se usudio čistiti utor da nešto ne oštetim, ali ako je sigurno to napraviti kako si napisao onda ću probati. Hvala ti na savjetu.
Nisam se usudio čistiti utor da nešto ne oštetim, ali ako je sigurno to napraviti kako si napisao onda ću probati. Hvala ti na savjetu.
Volim ovakve razumne ljude.
Doslovno s čačkalicom ne možeš pogriješiti jer je drvo izolator, a samo ju prelomi da ti ostane malo tanje.
I polako. Pogotovo ako uspiješ otkinuti tako da ti ostane narašpano, mucice će se same po sebi hvatati jer će ti se ponašati kao češalj.
I onda ćeš prašinu lako ispuhati.
Uspio sam očistiti utor za kabel, tako da sad i žično punjenje radi savršeno. Još jednom hvala sudy_freak na savjetu.
Nadglednik dina
Nije ga dao jeftino nego ovaj traži previše
https://www.njuskalo.hr/iphone-13-pro/apple-iphone-13-pro-128gb-oglas-42354892 510 eura
https://www.njuskalo.hr/iphone-13-pro/iphone-13-pro-oglas-42279545 500 eura
https://www.njuskalo.hr/iphone-13-pro/iphone-13-pro-hitnoo-oglas-42278754 520 eura
https://www.njuskalo.hr/iphone-13-pro/iphone-13-pro-128-gb-graphite-oglas-42263373 525 eura
Prodano