[Prodaja] /Zamjena RX6800XT Red Devil Limited Edit zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 860
|
moderatori: XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
[Prodaja] /Zamjena RX6800XT Red Devil Limited Edit

Prodajem/mijenjam karticu. Amaterska greška, prevelika za kućište u kojem sam planirao graditi

Zamjena za neku slabiju uz doplatu ili istu ali manju. Sve po dogovoru.

Za cash je 320e, Zg primopredaja, Boxnow slanje uz prethodnu uplatu

14 godina

Alternativa dobavljena, zamjene isključene, mnogo je zainteresiranih za 300, ali mi recite koju ću si ja karticu za 300 uzeti a da je slična ovoj? Ostavit ću tih 20e iz čistog principa.

Cijena je po meni korektna i fiksna, pogotovo zato što je to model koji je, a i samo ih je 1000 u svijetu napravljeno. 

Možete slati upite i na +385911572193 preferabilno whatsapp i sms za početak.

LP

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.8.2026 22:18 (maks0806).
15 godina
Re: [Prodaja] /Zamjena RX6800XT Red Devil Limited
maks0806 kaže...

Cijena je po meni korektna i fiksna, pogotovo zato što je to model koji je, a i samo ih je 1000 u svijetu napravljeno. 

Ovo ti većini ne znači ništa, malo ljudi uzima top modele.  Nisam kupac, samo komentiram ono što znam jer cijenim top modele i često ih kupujem, ali kod prodaje vidim kako stoje stvari. 

14 godina
Re: [Prodaja] /Zamjena RX6800XT Red Devil Limited

Ma rekoh prije njuškala staviti tu na forum nekom, ali svi se cicijaju za 20 eura. Otići će ona na njuškalu odmah, a sasvim je druga stvar kako jedna npr rx 6800 xt Pulse i ova izgledaju u buildu i koliko glasno i tiho radi jedna i druga. Ne treba mi 100 ljudi da to shvate, jedna osoba je dovoljna 

14 godina

Prodano kolegi njuskacu

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice