ASUS ROG Apex Z690 - komplet pakiranje, pismena garancija, kao novo.
Intel 12600k - kupljeno u krajem 3. mjeseca. Pismena garancija, komplet pakiranje.
cijena: 3.000 kn 3.600 kn 4.000 kn
ASUS ROG Apex Z690 - komplet pakiranje, pismena garancija, kao novo.
Intel 12600k - kupljeno u krajem 3. mjeseca. Pismena garancija, komplet pakiranje.
cijena: 3.000 kn 3.600 kn 4.000 kn
bump
Bump, sniženo na finalnu cijenu od 3.600 kn.
neloša cijena..
nova je preko 5 tisoć keka...
Bump
neloša cijena..
nova je preko 5 tisoć keka...
Cijena je super, samo rijetko će se naći netko tko želi toliko dati za ploču, većini tako nešto ne treba.
Tako samo ja imao ASUS IX Formulu 1151, dao 3200 kn, prodao za 900 kn i to jedva. Npr. ASUS X370 Hero AM4 kupio ovdje na forumu od kolege Steve za 600 kn.
Bump. Finalna cijena je 3000kn. Ako do vikenda ne ode u HR, odlazi u inozemstvo...
Cijena je super, samo rijetko će se naći netko tko želi toliko dati za ploču, većini tako nešto ne treba.
Tako samo ja imao ASUS IX Formulu 1151, dao 3200 kn, prodao za 900 kn i to jedva. Npr. ASUS X370 Hero AM4 kupio ovdje na forumu od kolege Steve za 600 kn.
da, užas je tako nipodoštavati vrijednost neke tehničke robe.
tražim za socket 1200 bolju ploču od moje AsRock Z590 Pro4, (cpu 11600K) a nigdje ne mogu naći takvu ponudu polovne..
loše se clocka, iako piše 14 phaze, ima malo ampera, za clock je ploča krš.
nije problem u cPU, clockan/isproban je na vrhunskoj ploči, ide preko 6 Ghz stabilno..
trebao bih takvu ploču za moj socket, a ja ne nađem ništa da kupim kao što je tvoja... 
koliko onda moja vrijedi..
nema ni godinu dana, plaćena 1640 kn (eno, sad ih ima po 1250kn).
300 kn ?! 
radije ju polomim ....
odlazi u inozemstvo...
Neka joj je sa srečom
.
Propao deal preko HWB, još uvijek u prodaji.
Propao deal preko HWB, još uvijek u prodaji.
Ne budeš to ovdje prodao po cijeni koju tražiš nikada. Dao bih se kladiti da staviš i 3000 kn ne bi prošla.
Većina ljudi kupi MSI Z690 pro za 1800 kn novu i ostatak ulože prema onom što donosi performanse kao SSD, procesor i grafička kartica pogotovo.
Što želiš reći? Da obrišem oglas i ne prodajem ovakve stvari na BUG-u? :)
Što želiš reći? Da obrišem oglas i ne prodajem ovakve stvari na BUG-u? :)
Ne treba pretjerivati, samo govorim da ako si već kupio takvu ploču, zadrži si je jer šteta je izgubiti toliko novaca kad prodaje iste. Probaj možda neki oglasnik izvana, PC expert, Njuškalo.
Slažem računala više od 20 godina profesionalno i ne znam nikoga tko bi bio spreman dati tolike novce za matičnu ploču osim sebe samoga, imam iskustva sa prodajom ASUS ROG Z270 Maksimus Formula (3200 kn nova, 900 kn prodana jedva sa godinu dana garancije), ASUS ROG X299 Rampage Apex (3500 kn nova, jedva 1500 kn isto sa godinu garancije). Dosta onih koji su vidjeli uživo moju mašinu su mi rekli da nisam normalan što sam dao te novce za ploču, ali entuzijast u meni je probjedio na kraju i danas mi je žao što te ploče nisam zadržao kod sebe nego ih dao u bescjenje, sada imam još skuplji sport, kod servera RAM ECC košta više nego tvoja ploča nova novcata, Exos SAS diskovi, LSI SAS kartice da ne govorim kao i AMD Epic čudovište sa 32 jezgre. Ali ovo sam ja i siguran sam da ovdje na forumu nema ljudi koji imaju ovako nešto i ako i kad bude išlo u zamjenu, ne očekujem da će netko izdvojiti i približno novce koje sam ja izdvojio. Biti entuzijast je skup sport. Moja tvrdnja je potkrijepljena time da oglas i dalje stoji na forumu i ne može se prodati. Ovo je samo iznošenje mojeg iskustva, a ti možda dokažeš da sam u krivu i netko ti na kraju da 3000 kn.
oglas stoji na forumu jer ljudi nemaju para, generalno je neka kriza i inflacija, inače odlična cijena i fenomenalna ploča.
to što se nije prodala, ne znači da ju treba spuštati u bescjenje. Postoji njuskalo, drugi forumi i nacini prodaje.
Na computer universeu nova je 720eur.
ne znači da ju treba spuštati u bescjenje. Postoji njuskalo, drugi forumi i nacini prodaje.
Hvala.
Ploča prodana u HR. Tko bi rekao da još netko kupuje ovako nešto, ali očito svaka roba ima svog kupca :)
Ploča prodana u HR. Tko bi rekao da još netko kupuje ovako nešto, ali očito svaka roba ima svog kupca :)
Ali si puno novaca izgubio, očito je da nekada i sreća posluži.
ps. na forumu je sigurno nisi prodao.
Ali si puno novaca izgubio, očito je da nekada i sreća posluži.
ps. na forumu je sigurno nisi prodao.
Jako puno pretpostavki daješ, a koje temeljiš na nekim svojim razmišljanjima, a ne stvarnim iskustvima. p.s. ploču sam nabavio za manju cijenu nego je sada prodana, tako da sam još zaradio.