[Prodaja] Samsung SSD 970 EVO 1TB NVMe M.2
- poruka: 25
- |
- čitano: 3.123
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nudim 1000kn 
Nudim 1000kn 
1100kn
Bump, cijena snižena na 1500 kn. Ali za ova dva trola iznad cijena je 2000kn :-) Za sve ostale 1500kn.
Bump, cijena snižena na 1500 kn. Ali za ova dva trola iznad cijena je 2000kn :-) Za sve ostale 1500kn.
čuj, nema se para a svi bi vozili audija 2019
Svatko tko zna otići na neke stranice nabave zna da bezočno lažeš. Najjeftinija cijena za ovaj SSD trenutno u nekom hr dućanu je oko 500 kuna viša. A oko 400 kuna je viša u mađarskom i poljskom webshopu koji posluju kod nas. Ali moraš platit dostavu i imaš garanciju iz poljske ili mađarske pa izvoli. Ja imam garanciju iz hr dućana i proizvod je neotvoren, dakle potpuno isto kao iz dućana. Za tebe je cijena isto 2000 kuna kao i za ona dva trola gore iznad.
Intel Core™ i7 Forever
Ja se samo salim, ne bi dao 1100kn 
ne razumijem bezobrazne ljude...
sad će ti krenuti ponude na pm evo, ja bih dao 1400, ja 1350 itd...
čovjek prodaje NOVO kao da ste kupili u trgovini i tu vam ne pali ono s 30% nižom cijenom...
da meni treba bez prigovora bih iskeširao 1500kn.
S dostavom iz njemačke cijena je 1600 kuna.
Teško da će se pokvariti, a u tom slučaju puno više vrijedi njemacka garancija nego od hgspota. Googlaj ako te zanimaju detalji...
Previše si bahat, tako da me nebi iznenadilo da si prevarant.
Teško da će se pokvariti, a u tom slučaju puno više vrijedi njemacka garancija nego od hgspota. Googlaj ako te zanimaju detalji...
A i 10 eura vise je noviji i bolji Evo plus.
Stvarno si smiješna trolčina. Na cijelom geizhals.de najjeftiniji je trenutno MF (209 eura) koji btw. uopće ne dostavlja u HR. A čak i da dostavlja to je opet još nekih 30-ak eura gore. A prvi najjeftiniji koji dostavlja u HR je CU i tamo je trenutno cijena 253,22 eura sa dostavom. Znači ni blizu 1600kn. Dakle opet lažeš. A tko god je kupovao vani i plaćao npr. karticom ili paypalom ili internet bankarstvom zna da se cijena još malo diže od navedene jer ti uzmu na konverziji tečaja, a preko IB imaš i plaćanje naknade. Ovu monumentalnu glupost da je bolje imati garanciju iz nekog njemačkog webshopa nego iz trgovine u Hrvatskoj nije potrebno niti komentirati. I na kraju, prevarant te napravio, trole. Jedino pajac može nazivati prevarantom osobu koja prodaje jasno vidljiv neotvoreni hardver iz hr trgovine, sa računom i garancijom i to još na forumu gdje trebaš dati ime, prezime i adresu.
Stvarno si smiješna trolčina. Na cijelom geizhals.de najjeftiniji je trenutno MF (209 eura) koji btw. uopće ne dostavlja u HR. A čak i da dostavlja to je opet još nekih 30-ak eura gore. A prvi najjeftiniji koji dostavlja u HR je CU i tamo je trenutno cijena 253,22 eura sa dostavom. Znači ni blizu 1600kn. Dakle opet lažeš. A tko god je kupovao vani i plaćao npr. karticom ili paypalom ili internet bankarstvom zna da se cijena još malo diže od navedene jer ti uzmu na konverziji tečaja, a preko IB imaš i plaćanje naknade. Ovu monumentalnu glupost da je bolje imati garanciju iz nekog njemačkog webshopa nego iz trgovine u Hrvatskoj nije potrebno niti komentirati. I na kraju, prevarant te napravio, trole. Jedino pajac može nazivati prevarantom osobu koja prodaje jasno vidljiv neotvoreni hardver iz hr trgovine, sa računom i garancijom i to još na forumu gdje trebaš dati ime, prezime i adresu.
Zasto se uopce dajes isprovocirat od takvih nevaznih pokemona?
A i 10 eura vise je noviji i bolji Evo plus.
Je, je, u vašem trolovskom svijetu :-) Evo, ak ga nađeš negdje po toj cijeni sa dostavom u HR i nakon konverzije, ja ti ovaj moj dam besplatno :-) Zanemarimo čak i to da nemaš garanciju u hr nego za sve što se možebitno desi trebaš plaćat slanje poštom u deutschland i natrag :-) Vi pajaci ste mi za umrijet od smijeha :-)
Opet si zaboravio uzet tabletice?
Nemaš argumenate i onda pocinjes vrijeđati.
Pročitaj malo po forum kako se narucuje iz njemačke, a ne da tu pišeš gluposti..
sve ovo su BUMP-ovi na kraju krajeva
Opet si zaboravio uzet tabletice?
Nemaš argumenate i onda pocinjes vrijeđati.
Pročitaj malo po forum kako se narucuje iz njemačke, a ne da tu pišeš gluposti..
Ja nisam taj kojem trebaju tabletice nego pajaci koji bi htjeli cijene sa hrelića za kvalitetan novi hardver. Sve sam uredno argumentirao i to je lako provjerljivo, a ti i tvoji kolege trolovi jedini ste koji ovdje lupetate. Ti me sigurno nećeš učiti na koje sve načine se naručuje iz Njemačke, a koji god način odabereš, ti lažeš jer ga nigdje nemaš po toj cijeni. Ja sam još uvijek jeftiniji od najjeftinije opcije kupnje u Njemačkoj i imam garanciju u Hrvatskoj, što je itekako bitna stvar, a ti lupetaš o webshopovima koji uopće nemaju dostavu u HR, a kaj se garancije tiče, ako se slučajno nekaj desi, u najboljem slučaju morat ćeš platiti pošiljku do Njemačke i natrag, ako ti je uopće i priznaju. Znači, lupetaš i trolaš.
ne popuštaj.
stavi na Njušku i kome treba kupit će..
eno, forumski šverceri su mi već nalupali TD, zeznuo sam im posao... 
ne popuštaj.
Tako je, nek digne cijenu, iz inata!

S čime se ti zamaraš. 
Ne smiješ dati ni svoju ponudu, a da te ne prozovu "trollom". Da sam rekao da mi pokloniš bi ti oprostio što si me prozvao trollom, ovako ne. Imam M.2 slot viška u PC-u i nije mi uopće hitnost niti prioritet što prije ga popuniti jer već godinu dana zjapi prazan, a i toliko će još.
Stvarno si smiješna trolčina...
Sta se sekiras radi ovih debila po forumu koji se jave na svaki oglas da seru...njihovo je najbolje,cijena najbolja,a tudje sve skupo i nevalja,to mozes vidjet u svakom skoro oglasu.
Cijena ti je i vise nego dobra,kome treba kupit ce,a i javit ce se u pm.
zakljucaj temu i GG 
Prodano preko njuške, može lock.