[Prodaja] NVMe disk, ventilatori i sitnice

poruka: 4
|
čitano: 471
|
moderatori: XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Konačno se natjerao da počistim stvari iz kutije pa par sitnica ide u prodaju:

1. NVMe disk - ADATA XPG SX8200 Pro 512GB, rabljeno pod garancijom do 03/2028 - cijena 55€ PRODANO

2. USB WI-FI adapter TP-LINK Archer T4U Plus, rabljeno i vjerojatno je pod garancijom ali ne mogu naći ni ambalažu ni račun - cijena 15€

3. Ventilatori Thermalright 120 mm TL-512 (7kom. - 3 crna i 4 bijela), rabljeno kupljeno na Amazonu i vjerojatno više nisu pod garancijom - cijena za sve 15€

Imam još par stvari koji bi trebali ići u temu Ostalo ali da ne otvaram novi topic stavit ću ih ovdje:

4. OBD modul za VW vozila, dobiven na zadnjem redovnom servisu kao poklon, novo nekorišteno pa ako se netko hoće zabavljati s njim - cijena 10€

5. Dashcam 70mai 1S, rabljeno i nije pod garancijom (dolazi u kutiji s nosačem i pripadajućim kablom) - cijena 10€

Lokacija je Zagreb - zapad. Ne šaljem poštom jer mi se ne da zezati s odlaskom do pošte i sl.

Poruka je uređivana zadnji put danas u 10:54 (njofra13).
18 godina
Re: [Prodaja] NVMe disk, ventilatori i sitnice
njofra13 kaže...

1. NVMe disk - ADATA XPG SX8200 Pro 512GB, rabljeno pod garancijom do 03/2028 - cijena 55€

4. OBD modul za VW vozila, dobiven na zadnjem redovnom servisu kao poklon, novo nekorišteno pa ako se netko hoće zabavljati s njim - cijena 10€

5. Dashcam 70mai 1S, rabljeno i nije pod garancijom (dolazi u kutiji s nosačem i pripadajućim kablom) - cijena 10€

Pozdrav kolega, šibni mi cijenu za ovo troje u kompletu na PP...

LOL: Crobrother
12 mjeseci

55 + ( 10+10 ) = 55 + 20 = 75

13 godina

Disk je prodan, spustio sam cijenu za ventilatore i wi-fi adapter da počistim sve ...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice