[Prodaja] MSI Radeon RX580 Gaming X+ 8G

poruka: 31
|
čitano: 3.599
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina

Prodajem navedenu grafičku karticu, kupljenu u 5mj 2017, garancija 36 mjeseci znači do 5 mjeseca 2020. Full bundle, račun,garancija,kutija. Kupljena je kod nas u instaru. Od prvog dana je korištena isključivo za gaming. Ovaj model teško danas da se i može naći, prodavao se kratko po izlasku, izuzetno tiha kartica. Više detalja na https://www.msi.com/Graphics-card/Radeon-RX-580-GAMING-X-Plus-8G

Cijena: 1900kn

10 godina
odjavljen

Preskup si.

Dodaš sitno i ideš na mnogo bolju GTX 1070ku.

11 godina
Re: [Prodaja] MSI Radeon RX580 Gaming X+ 8G
Glavas_ZG kaže...

Preskup si.

Nisam se ravnao po jačim modelima, pogledao sam na njuškalo likovi stavljaju duplo gore modele za 2000kn http://prntscr.com/l62svm, i onda sam pregledao trgovine kad ono od 2700 pa nadalje http://prntscr.com/l62tg0, i rekoh stavit ću za počekat 1900kn, za onoga tko je ozbiljan kupac naravno da sam se spreman dogovoriti u inboxu :)

7 godina
neaktivan

Duplo gori rx 580? Koji su to?

Gencohlu
9 godina
BeLLicus kaže...
.. za onoga tko je ozbiljan kupac ...

a kad će više neki ozbiljan prodavać?

8 godina

Ne trebas se ravnati po tim ljudima koji ne misle prodati graficku nego ju imaju na njuski jer eto, nek stoji. Dok prodajes (bar ja tak radim, naravno, ako ti je ccilj prodati), pogledas koliko kosta najjeftiniji tvoj model, ne najskuplji, jer nema logike kupiti od tebe skuplje. Isto ko i za taj ducan, ko da u truc ides traziti najskuplji. Ja pogledam u adm-u, 2248 hrkova, nisam se ni trudio, nego prvi ducan na koji sam naletio. Inace trenutno sam u procesu kupovanja graficke, al cim vidim ovakvu cijenu odustanem od daljnjeg pregovaranja jer, ili ti previse cijenis stvar koju imas, ili trazis neku budalu koja ce se upecati, a s takvim ljudima se nema smisla sad natezati niti ciganiti, jebiga.

16 godina
odjavljen
dabar_solta_V2 kaže...
BeLLicus kaže...
.. za onoga tko je ozbiljan kupac ...

a kad će više neki ozbiljan prodavać?

Svaka čast!

http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx
15 godina
Glavas_ZG kaže...

Preskup si.

Nvidia gtx 1070 je 1800kn danas na njuškalu.

Ne da dodaš sitno -nego oduzmeš 100 kn..

11 godina
Ohanzee1911 kaže...

Ne trebas se ravnati po tim ljudima koji ne misle prodati graficku nego ju imaju na njuski jer eto, nek stoji. Dok prodajes (bar ja tak radim, naravno, ako ti je ccilj prodati), pogledas koliko kosta najjeftiniji tvoj model, ne najskuplji, jer nema logike kupiti od tebe skuplje. Isto ko i za taj ducan, ko da u truc ides traziti najskuplji. Ja pogledam u adm-u, 2248 hrkova, nisam se ni trudio, nego prvi ducan na koji sam naletio. Inace trenutno sam u procesu kupovanja graficke, al cim vidim ovakvu cijenu odustanem od daljnjeg pregovaranja jer, ili ti previse cijenis stvar koju imas, ili trazis neku budalu koja ce se upecati, a s takvim ljudima se nema smisla sad natezati niti ciganiti, jebiga.

Model od 4GB je 2250 kn u ADM, najeftniji model je 2400kn od XFX u admu tj model od 8 GB. Evo ako trazis karticu imas na njuski rx 580 od 8 GB za 1100kn https://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/rx-580-4gb-sapphire-nitro-oglas-26256291. Imate puno njuškalo i oglasa pa si nađite šta vam odgovara. Imate i gtx 1070 za 2200 2300kn naravno. Kupite kartice koje su majnale 24/7 po par mjeseci. Moja kartica nije majnala NIKAD, ovakav model GAMING X PLUS od MSI ne možete naći više nigdje. A slobodno si kupite Asus dualke i slične plastičnjače. Meni se sa prodajom ne žuri uopće. Ionako ne znam šta bih kupio trenutno, premda mi se na nvidiu ne ide zbog skupih cijena monitora sa gsyncom, a ove vege od AMD su u qurcu sa cijenama. Ljudi nude u inbox 1500kn nedam za te pare i amen. Pratite njuškalo pa kad osvane tako divna ponuda gtx 1070 za 1800kn uzmite to odma to je super cijena. Sve i svakoga tko objavi ovdje nesto krenete sa teorijama ah gtx 1070 koja je bolja moze se naci za toliko i toliko, nađi je onda kupi je napravi sebi da ti bude najbolje ali nemoj druge pilati za cijenu koju je naveo. Ako je moja cijena visoka ja je neću prodati i nikome ništa. 

11 godina
neaktivan

Eto meni nece biti jasno zasto neki daju toliku razliku izmedu brendova,kaj jedna daje 100 a druga 150 fps? 

Uredu jedan vent 2 venta itx verzija,ta razlika. 

Jedino kad bi dao razliku izmedu brendova je zbog boje,npr bijelo crno,crveno crne da pase uz ostatak konfe.

Vidio sam tonu rx5808gb po 1500kn pa mi nije jasno zasto zavrse pod dobru cijenu,a tvoje ti toliko cijenis i uredu je,ali kad pises komentare poput ostale ne valjaju onda s tim ljepo na njusku i tu nemoj prodavati muda po jaja.

15 godina

Model od 4GB je 2250 kn u ADM, najeftniji model je 2400kn od XFX u admu tj model od 8 GB. 

https://www.links.hr/hr/graficka-kartica-pci-e-asrock-radeon-rx-580-phantom-gaming-d-8gb-gddr5-051800400?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click

2193kn u trgovini nova sa garancijom/Links.

Na alzahopu ih ima po 260 eura na akciji.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2018 19:04 (El Coyote).
11 godina
Kolacic kaže...

Eto meni nece biti jasno zasto neki daju toliku razliku izmedu brendova,kaj jedna daje 100 a druga 150 fps? 

Uredu jedan vent 2 venta itx verzija,ta razlika. 

Jedino kad bi dao razliku izmedu brendova je zbog boje,npr bijelo crno,crveno crne da pase uz ostatak konfe.

Vidio sam tonu rx5808gb po 1500kn pa mi nije jasno zasto zavrse pod dobru cijenu,a tvoje ti toliko cijenis i uredu je,ali kad pises komentare poput ostale ne valjaju onda s tim ljepo na njusku i tu nemoj prodavati muda po jaja.

Jesi ikad drzao tipa rx 580 asus dual model? Plastika kod fanova koja se savija na mali dodir, nemaju backplate i prodaju se za 1900kn po njuškalu itd. Zašto trgovine daju razlike između brendova onda? 

@El Coyote piše ti dolje ispod Dostupnost: Nedostupno u linksu...

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2018 19:05 (BeLLicus).
11 godina
neaktivan

Kazem njuskalo ili se izjasnis zasto su ostale duplo gore. 

Kupci su ti koji stvaraju trziste,asrock grafu ovu nebi kupio dok maticnu bih,pa trgovci prodaju ono sto netko napravi. 

Grafa ce biti u kucistu i necu je drzati rukama,ako vec ima problema sa savijanjem onda je necu kupiti. 

8 godina
BeLLicus kaže...
Ohanzee1911 kaže...

Model od 4GB je 2250 kn u ADM, najeftniji model je 2400kn od XFX u admu tj model od 8 GB. Evo ako trazis karticu imas na njuski rx 580 od 8 GB za 1100kn https://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/rx-580-4gb-sapphire-nitro-oglas-26256291. Imate puno njuškalo i oglasa pa si nađite šta vam odgovara. Imate i gtx 1070 za 2200 2300kn naravno. Kupite kartice koje su majnale 24/7 po par mjeseci. Moja kartica nije majnala NIKAD, ovakav model GAMING X PLUS od MSI ne možete naći više nigdje. A slobodno si kupite Asus dualke i slične plastičnjače. Meni se sa prodajom ne žuri uopće. Ionako ne znam šta bih kupio trenutno, premda mi se na nvidiu ne ide zbog skupih cijena monitora sa gsyncom, a ove vege od AMD su u qurcu sa cijenama. Ljudi nude u inbox 1500kn nedam za te pare i amen. Pratite njuškalo pa kad osvane tako divna ponuda gtx 1070 za 1800kn uzmite to odma to je super cijena. Sve i svakoga tko objavi ovdje nesto krenete sa teorijama ah gtx 1070 koja je bolja moze se naci za toliko i toliko, nađi je onda kupi je napravi sebi da ti bude najbolje ali nemoj druge pilati za cijenu koju je naveo. Ako je moja cijena visoka ja je neću prodati i nikome ništa. 

Neko je ovdje od nas 2 glup, nisam siguran jel ti ili ja?
klikni ovdje za odgovor.

15 godina

Jesi ikad drzao tipa rx 580 asus dual model? Plastika kod fanova koja se savija na mali dodir, nemaju backplate i prodaju se za 1900kn po njuškalu itd. Zašto trgovine daju razlike između brendova onda? 

nabava cijene , ima ih na lageru. Dakle dostupne su.

Mene kod grafičke zanima samo da li radi i ima li što dužu garanciju. Estetika me ne dira.

Pa neću savijati grafičku. ubacim je u slot i gotovo. Ni ne gledam je u kejsu. 

11 godina
El Coyote kaže...

nabava cijene , ima ih na lageru. Dakle dostupne su.

Mene kod grafičke zanima samo da li radi i ima li što dužu garanciju. Estetika me ne dira.

Pa neću savijati grafičku. ubacim je u slot i gotovo. Ni ne gledam je u kejsu. 

Kad odeš na stranicu http://prntscr.com/l77jtp od samog linksa ne mozes je staviti u košaricu piše nedostupno... Nebitno. Kupite si onda te asrock phantomke, dualke, onu mini koju si mi poslao privatno itd. Nemojte mene smarati. 

@Ohanzee1911 pregledavao onako cijelu listu pa mi je promaklo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2018 19:22 (BeLLicus).
15 godina
Kolacic kaže...

Kupci su ti koji stvaraju trziste,asrock grafu ovu nebi kupio dok maticnu bih,pa trgovci prodaju ono sto netko napravi. 

Zašto ne bi kupio ovu asrock grafičku? ..naravno ako izostavimo njuškalo :)

Ima garanciju, radi..Radi svoj posao kao i MSI i XFX.

https://www.guru3d.com/articles_pages/asrock_phantom_gaming_x_radeon_rx580_8g_oc_review,37.html

15 godina
BeLLicu

Kad odeš na stranicu http://prntscr.com/l77jtp od samog linksa ne mozes je staviti u košaricu piše nedostupno... Nebitno. Kupite si onda te asrock phantomke, dualke, onu mini koju si mi poslao privatno itd. Nemojte mene smarati. 

Pa naravno da je nema kad su je rasprodali. Ima dobavljač bez brige.

Nitko te ne smara. Vrlo je jednostavno. Ti si tražio 1900 kn u oglasu.

Ja sam ti ponudio 1500. 

Ti nisi prodao, ja nisam kupio.

Ja tražim drugu grafičku, ti čekaš kupca za 1900kn.

Slobodno tržište 

Svi imaju izbor. Nema razloga za ljutnju.

11 godina
El Coyote kaže...
BeLLicu

Pa naravno da je nema kad su je rasprodali. Ima dobavljač bez brige.

Nitko te ne smara. Vrlo je jednostavno. Ti si tražio 1900 kn u oglasu.

Ja sam ti ponudio 1500. 

Ti nisi prodao, ja nisam kupio.

Ja tražim drugu grafičku, ti čekaš kupca za 1900kn.

Slobodno tržište 

Svi imaju izbor. Nema razloga za ljutnju.

Tako je potpuno se slažem i gore u dužem postu sam to i napisao svako neka sebi radi kako misli da je najbolje, što se tiče te te phantom asrock grafe ja je nebi kupio, to bi i ljudi su različiti :)

12 godina
Ta asrock je teško njesra, jedna od najlošijih 580-ki
15 godina
picajzla0707 kaže...
Ta asrock je teško njesra, jedna od najlošijih 580-ki

Asrock je tek ušao u igru. Čekaj dok uzme zamah, kao sa matičnim pločama.

12 godina
Sve pet, ne sumnjam da mogu napraviti dobru grafu. Samo što to ova nije.
17 godina

Lik oće prodat grafičku, a ni ne odgovara na privatnu poruku vezanu uz kupnju, a ja samo pitao koja bi zadnja cijena bila ( i stvarno sam zainteresiran bio, naravno ne po cijeni koju traži, ali lijepo je napisao za ozbiljne kupce moguć dogovor), ali sada da mi ju nudi za džabe ne bi uzeo nakon neodgovaranja, a još se i raspravlja u temi kako je u pravu sa cijenom.

7 godina
protjeran

Što ta ima 2x8 power connector ? Dobrano ga ona sauga. Nisam još naletio na 580tku sa time. Sve koje sam vidio do sada imaju ili jedan 8 ili 6+8.

11 godina
Seronja nezauzet kaže...

Što ta ima 2x8 power connector ? Dobrano ga ona sauga. Nisam još naletio na 580tku sa time. Sve koje sam vidio do sada imaju ili jedan 8 ili 6+8.

Da da 2x8, koliko vidim Rx 580 gaming X od MSI ima jedan od 8 a ovaj moj + model 2x8, kad odeš na stranicu razlika je 

Gaming X

• Boost Clock / Memory Frequency
  • 1393 MHz / 8100 MHz (OC Mode)
    1380 MHz / 8000 MHz (Gaming Mode)
    1340 MHz / 8000 MHz (Silent Mode)

Gaming x +

1441 MHz / 8100 MHz (OC Mode)
    1431 MHz / 8000 MHz (Gaming Mode)
    1411 MHz / 8000 MHz (Silent Mode)

I što nema ovaj prvi model a + model ima 

• Double ball bearing: Strong and lasting core for years of smooth gaming.

Vjerovatno je tvornički malo jače OC pa zbog toga ima 2x8

11 godina
neaktivan

Zanimam se za maticnu ako ces prodavat. xd

7 godina
protjeran
BeLLicus kaže...

Da da 2x8, koliko vidim Rx 580 gaming X od MSI ima jedan od 8 a ovaj moj + model 2x8, kad odeš na stranicu razlika je 

Gaming X

• 1393 MHz / 8100 MHz (OC Mode)
    1380 MHz / 8000 MHz (Gaming Mode)
    1340 MHz / 8000 MHz (Silent Mode)

Gaming x +

1441 MHz / 8100 MHz (OC Mode)
    1431 MHz / 8000 MHz (Gaming Mode)
    1411 MHz / 8000 MHz (Silent Mode)

Vjerovatno je tvornički malo jače OC pa zbog toga ima 2x8

Napravili su zbrku sa time. Naime. Otišao sam na https://www.msi.com/Graphics-card/Radeon-RX-580-GAMING-X-Plus-8G i na slici se vidi samo jedan 8pinski.

Dok kod specfikacija stoji 2x8pin, a i kod tebe vidjeh dva. Biti će da na slici nije ono što bi trebalo biti. Anyway zahvaljujem na pojašnjenju.

12 godina
BeLLicus kaže...

eh, otkud ti ideja da "obična" gaming x nema dbb ventove

ima zapravo potpuno isti hladnjak kao i tvoja, pa tako i ventove

dapače, sve njihove grafe već godinama imaju dbb ventove, ako kojim slučajem neki socijalni model i nema, gaming serija ima sigurno bez obzira na kojem čipu

11 godina
picajzla0707 kaže...
BeLLicus kaže...

eh, otkud ti ideja da "obična" gaming x nema dbb ventove

ima zapravo potpuno isti hladnjak kao i tvoja, pa tako i ventove

dapače, sve njihove grafe već godinama imaju dbb ventove, ako kojim slučajem neki socijalni model i nema, gaming serija ima sigurno bez obzira na kojem čipu

Tako piše na njihovoj stranici pa sam samo uzeo odande nisam to izmislio. http://prntscr.com/l7p423

http://prntscr.com/l7p3qg

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2018 22:29 (BeLLicus).
12 godina
Pa to su isti torx 2 ventilatori kakve ugrađuju na sve gaming grafe zadnje generacije, od rx 570, 580 do moje gtx 1070 gaming
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice